Pluspunten
snelle levering prachtige kwaliteit goede kennis van inkoop goede combinatie tips
Pluspunten
Gewoon super, levering, website, retour alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie, bijzondere collectie! Snelle levering Duidelijke website,
Pluspunten
Altijd snelle berichtgeving. Actief op internet. Modellen zijn altijd wel superdun, niet altijd de realiteit!
VerbeterpuntenAls item is uitverkocht, krijg ik niet altijd te horen of het weer voorradig is. Misschien is dit ook seizoensgebonden. Maar als het niet meer komt, zou ik daar ook graag van op de hoogte gesteld worden.
Pluspunten
Mooie merken. Alles wordt netjes verpakt geleverd op de afgesproken dag.
VerbeterpuntenEen belonings- of spaarsysteem, danwel een attentie bij een bepaalde afname, versterkt nog meer het gevoel dat je gewaardeerd wordt al klant.
Graag nog breder assortiment The Laundress producten!
Pluspunten
snelheid, variatie, kwaliteit v producten en verzending. grootte vh aanbod
Verbeterpuntenze geven wel heel veel google ads af.vanuit cookies gestart, dat snap ik wel, maar het is wel heel veel. zou inderdaad meer in tastbare zakenmarketing gaan doen, zoals de tas laatst
Pluspunten
Mooie collectie en merken.
VerbeterpuntenMeer klassieke basis kleding,vooral schoenen
Pluspunten
Ik kreeg netjes een mail dat andere maten niet beschikbaar waren.
VerbeterpuntenMeer artikelen beschikbaar stellen. Nieuwe items zijn snel uitverkocht!
Pluspunten
makkelijke en duidelijke site, goede producten, pronte levering met vriendelijke notitie erbij. Retour levert geen problemen op.
Verbeterpuntengeen
Prijs hoge kant
Pluspunten
Snelle zorgvuldige levering en retour afhandeling. Groot assortiment. Goede kwaliteit producten.
VerbeterpuntenEen negatieve review werd niet geplaatst omdat het een "kritiek" op de leverancier zou zijn en niet op PB. Dat is een slecht argument. Daarmee worden je reviews onbetrouwbaar, voor mijn gevoel gemanipuleerd. Met als gevolg dat ik alleen zaken koop die ik ken, of waarvan ik het merk ken, en in het echt heb gezien. Met als gevolg dat ik het dan misschien daar koop ipv bij PB.
Pluspunten
Pakjes komen keurig verzorgd en snel aan met een persoonlijk briefje erbij. Erg prettige service
VerbeterpuntenSale valt wat tegen, te weinig artikelen met een flinke korting. Een aantal artikelen, zoals oorbellen van Susanne friis vond ik via een andere webshop voor de helft van de prijs die perfecty basics toepaste. Ook een jurk van Filippa K was bij PB met 40% korting, terwijl de Bijenkorf exact dezelfde jurk met 70% korting in de schappen had hangen.
Pluspunten
Netjes, snel en van goede kwaliteit. Onlangs te maken gehad met klantenservice via chat. Heel goed geholpen. Fijn!
VerbeterpuntenRuilen ook graag zonder verzendkosten. Zelfs al is het orderbedrag lager dan 70 euro
Pluspunten
Allround positief
VerbeterpuntenKan er geen bedenken
Pluspunten
Geweldig hoe dit bedrijf georganiseerd is, de constante mails met weer nieuwe items, de mogelijkheid te kunnen passen, de persoonlijke note bij je bestelling, retourlabel al bij je bestelling, kortom alles is perfect georganiseerd, en daarbij vind ik het een fantastische collectie!
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen
Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.