Pluspunten
Bestellen verloopt aangenaam omruilen simpel en vlekkeloos
Pluspunten
Ik vind het enorm leuk om een handgeschreven briefje te krijgen van jullie, erg lief!
Pluspunten
Mooie kwaliteit alles is goed!
VerbeterpuntenAlles is oké!!!!
Pluspunten
Gratis levering en retour. Goede website. Terugsturen is makkelijk en je geld wordt snel teruggestort.
Pluspunten
Aandacht voor jou als klant bijv. Door een handgeschreven kaartje persoonlijk aan jou gericht bij levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooie kwaliteitskleding
Pluspunten
Snelle levering. Persoonlijke service zoals een leuk kaartje in het pakje waarin je veel plezier wordt gewenst met het gekochte. En door ziekte kon ik de 2 weken terugstuur termijn niet halen. Toen ik hierover belde, werd er heel aardig gereageerd en is de termijn met een paar dagen opgerekt. Pluim voor de geweldige service dus! Jullie hebben er een fan bij :-)
Pluspunten
Snelle levering! Persoonlijke aandacht door kaartje bij levering! Kortom top!
Pluspunten
Accurate en snelle service bij bestelling cq bezorging vd goederen
VerbeterpuntenMisschien uitbreiding van merken ( bv Marc Cain/ Ralph Lauren)
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk contact
VerbeterpuntenMeer acties
Pluspunten
Supersnelle levering, ook bij ruiling. Heldere communicatie
Pluspunten
Mooie kwaliteit producten, altijd snel geleverd, mooi verpakt. Het is altijd een feestje om doos uit te pakken.
Pluspunten
leuke webshop met mooie kleren
Pluspunten
Altijd op tijd leveren en hele mooie merken en zorgvuldig ingepakt. Laatste keer was er iets met blouse en hebben ze meteen opgelost. Super
VerbeterpuntenEen vaste klantenkorting
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen
Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.