Pluspunten
Supersnelle levering en elke keer n lief briefje bij de bestelling
VerbeterpuntenGeen!!
Pluspunten
Ik vind jullie bedrijf fantastisch, heb echt niks op aan te merken, het is de enige online kleding site waar ik bestel. Vind de kleding ook altijd prachtig, de kleding die ik bij jullie heb gekocht heb ik altijd meerdere seizoenen plezier van!
Pluspunten
Goed assortiment, goede webshop, snelle levering, makkelijk retourproces.
Pluspunten
Alles klopt! Al jaren!
Pluspunten
Een aantal keer producten gekocht. Elke keer de juiste artikelen spoedig ontvangen, goede kwaliteiten. Graag tot ziens.
Pluspunten
Veel goede keus en snelle levering Plus levering via PostNL
VerbeterpuntenMeer detail-inzoomfoto's
Pluspunten
Snelle levering, geen gezeur bij retouren. Goed en betrouwbaar!
Pluspunten
Ik koop een paar keer per jaar iets in de webshop van PerfectlyBasics. Altijd goed passende en leuke kleding. Mijn favoriete items in de kast! Ik heb nog nooit wat retour gezonden. Duidelijke website, mooie verzendverpakking, attent persoonlijk briefje ingesloten.
Pluspunten
Prachtige kleding. Super service!
Pluspunten
Overzichtelijk, snel en actueel aanbod
VerbeterpuntenAnder merk juwelen erbij?
Pluspunten
Snelle levering, mooie en inspirerende website met goede styling tips. Response op vraag via mail vriendelijk en snel.
VerbeterpuntenGemerkt dat sommige artikelen 10 euro duurder zijn dan bij concurrenten of in winkel. Omdat ze bij PB nog op voorraad waren, toch voor aanschaf gekozen. Wel jammer. Ook dat er geen bonussysteem is.
Pluspunten
Altijd goede kwaliteir
Pluspunten
Mooie collecties, goede website.
VerbeterpuntenZijn er eigenlijk niet. Wel op de kwaliteit van de stoffen blijven letten.
Pluspunten
Goed kwalitatief product, Snel geleverd. Pakketje netjes verzorgd. Communicatie is prima.
VerbeterpuntenKleding is kwalitatief goed, maar ik vind het wel aan de prijs
Pluspunten
Mooie kleding, super snelle levertijd en als er iets niet goed is gaat de afhandeling ook prima.
VerbeterpuntenNog een paar mooie merken erbij
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen
Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.