Pluspunten
Uitstekende site, duidelijk, snel, compleet. Idem qua service, bestellingen worden zorgvuldig verpakt, er zit altijd een handgeschreven kaart bij met op maat geschreven tekst. Tovert gelijk een glimlach op je gezicht. retournering gaat ook makkelijk en snel. Geen bezorgings- en verzendkosten en terug storting geld na retournering vindt binnen paar dagen plaats. Kortom: PerfectlyBasics vind ik absoluut een dikke aanrader!
VerbeterpuntenGraag meer k-maten (korte maten, 18-20)
Pluspunten
Mooie collectie, vriendelijk personeel, snelle service
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken
Pluspunten
Grote keuze en kwaliteit aanbod Website Afhandeling Communicatie
Verbeterpunten.
Pluspunten
mooie producten goede service snelle levering veel keuze mooie merken duidelijke foto's geen retourkosten
Pluspunten
zeer prettige communicatie en hele snelle levering in Frankrijk
Pluspunten
Mooie collectie, fijn om te shoppen!!
VerbeterpuntenCommunicatie uitleg; op een of andere manier zit jullie mail mbt levering of verlanglijst, altijd in mijn spambox.
Beste Isebel, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat onze e-mail ins je Spambox terecht komt. Je kunt in je mailbox ons als Perfectly Basics 'veilig markeren'. Dan zullen onze e-mails weer in je Inbox terecht komen. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Supersnel, goede website, mooie merken, duidelijke foto's van de kleding en goede omschrijving.
VerbeterpuntenSparen voor vaste klanten, waardebon of code's voor een keer extra voordeel. Boven een bepaald bedrag een leuk cadeautje.
Pluspunten
collectie, service, snelheid en betrouwbaarheid . Al 7 jaar klant en ik blijf terug komen.
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de service en de levering
Verbeterpuntenconfectie lijkt wat meer te verschuiven van basic naar bijzonder. Kracht zat 'm volgens mij juist is basic en kwaliteit en betaalbaar
Pluspunten
Zeer correct in aflevering en retour zendingen.
Pluspunten
Geweldige service, snelle levering, zelfs in Frankrijk (waar ik tijdelijk woon). Mooi assortiment, mooie kwaliteitsmerken. Ik heb een paar keer dingen geretourneerd en ook dat ging zonder enig probleem.
Pluspunten
snelle levering; maataanduiding per merk duidelijk; mooie merken en items
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
mooi assortiment met goede merken
VerbeterpuntenIk zou graag zien dat zo als bij vele andere nederlandse bedrijven waar ik bestel, dat de levering gratis is of in ieder geval een stuk goed koper,dit remt mij vaak om bv maar één artikel te bestellen , dan gaat het over! zie Suitsupply en Ladress
Pluspunten
Echt altijd goed!! :-)
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen