Pluspunten
Mooie merken
VerbeterpuntenZou fijn zijn als jullie ook kleerhangers meeleveren, of met soort beloningsysteem gaan werken. Dat je dan bij x punten/bestede euro shop te goed krijgt. Net als bij greetz of mijn schoonheidsspecialist.
Pluspunten
Ik bestel regelmatig bij PB, wat is nu het onderscheidend vermogen : communicatie/ levering en betrouwbaarheid. Top!
Pluspunten
Mooie kwaliteit kleding, fijne klantenservice
Pluspunten
Goede foto's, perfecte leveringen, makkelijk en duidelijke site,
VerbeterpuntenOmschrijving qua kwaliteit en afmetingen (roklengte, gevoerd of niet e.d.)
Beste Leonie,Bedankt voor het mooie cijfer. Graag willen we je laten weten dat je de omschrijving van de kwaliteit van een artikel kun terugvinden naast de product foto onder het kopje "pasvorm & wasadvies". De afmetingen kun je ook terugvinden naast de product foto als je klikt op het kopje "welke maat heb ik". We hopen dat je wat hebt aan deze informatie en het goed kunt gebruiken. Met vriendelijke groet,Inge | Service team Perfectly Basics.
Pluspunten
Ik kan echt alleen maar een 10 geven! Ik koop er vaak en veel en het is altijd goed. En ben ik niet blij, is het makkelijk retour.
VerbeterpuntenSpaarsysteem voor trouwe klanten.
Pluspunten
Goede producten,mooie kwaliteit en snelle levering.
Pluspunten
klantvriendelijk, persoonlijk, (altijd een geschreven kaartje erbij), 100% betrouwbaar.
VerbeterpuntenSommige artikelen zijn iets duurder dan hetzelfde item in de webshop van het merk, bv. bij Zadig&Voltaire. Goed om dat even in de gaten te houden.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Pakketje binnen in een dag op aangevinkte bezorgdatum, prima verpakt en met persoonlijke kaart. Zeer goede kennismaking!
Pluspunten
Artikelen worden keurig verpakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenEr zijn geen extra voordelen als je vaak besteld. Persoonlijk vind ik het leuk als trouwe klanten beloond worden. Misschien dat daar nog (extra) winst te behalen valt.
Beste Wendy, Bedankt voor je mooie beoordeling. Momenteel zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van een spaarsysteem. Wanneer dit systeem live gaat, zul je uiteraard op de hoogte worden gehouden. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Snelheid van de bestelde artikelen uitstekend. Betrouwbaarheid eveneens prima. Laatste bestelling was met 30% korting, hetgeen een foutje was op uw site. Bij afronden bestelling volledige bedrag betaald. Derhalve onjuist. Na telefonische informatie te hebben ingewonnen, het 30% kortingsbedrag op mijn bankrekening terugbetaald. Uitstekende nazorg en garantie.
VerbeterpuntenOp dit moment geen aan- of opmerkingen wat betreft eventuele verbeterpunten of tips.
Pluspunten
snelle levering verzorging van verzending informeren van bezorging
Pluspunten
leuk zo'n handgeschreven kaartje erbij
Pluspunten
Geweldige collectie. De updates en de looks heb ik echt iets aan. En natuurlijk de snelle en vriendelijke service.
Een enkele keer vond ik de het product niet voldoende lijken op de foto.
Pluspunten
Duidelijke site. Mooie overzichten. Adviezen over pasvorm en styling zijn heel goed. Heel betrouwbaar en informatief. Goede snelle levering. Netjes ingepakt en verstuurd. Persoonlijk berichtje doet het altijd goed.
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen