Pluspunten
Uitstekende website, duidelijke communicatie, snelle levering
VerbeterpuntenNog beter aangeven hoe de maat valt
Pluspunten
Snelle levering! En handig dat je het pakket bij een post afhaalpunt kunt laten bezorgen. Zo hoef je niet thuis te blijven! Klantenservice reageert snel en goed.
Beste Karin,Bedankt voor de beoordeling en het mooie cijfer. Graag willen we je laten weten dat je bij het plaatsen van de bestelling bij het afleveradres kunt kiezen voor een PostNL afhaallocatie. Mocht je dit op het moment van bestellen niet duidelijk zijn waar je dit kan aangeven kun je altijd contact met ons opnemen. Wij bezorgen niet op een Kiala punt. Wel kun je hier een retourpakket brengen. Met vriendelijke groet, Inge Perfectly Basics| Serviceteam
Pluspunten
kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Mooi site met mooie merken en snelle levering.
VerbeterpuntenRetourneren om te ruilen duurt wat lang.
Pluspunten
Snelle afhandeling, goede service, mooie collectie!
VerbeterpuntenFotografie, kleuren van de kleding worden soms wat mooier gemaakt dan ze zijn.
Pluspunten
Goed betrouwbaar servicegericht bedrijf Met een luxe uitstraling
Pluspunten
goede service, goede foto's
VerbeterpuntenVind dat het de laatste tijd erg dure kleding is was paar jaar geleden niet zo, een beetje afwisseling van betaalbaar tot duur.
Pluspunten
Vest is echt geweldig, zorgvuldig ingepakt, snel geleverd en altijd een attent kaartje erbij. Top!
Pluspunten
Ik ben al jaren een fan PerfectlyBasics. Uitstekende webwinkel!
VerbeterpuntenMeer kleur in het kledingaanbod en graag ook de focus blijven houden op het aanbod binnen de prijscategorie tot 300 Euro.
Pluspunten
Betrouwbaar, goede website, service goed
VerbeterpuntenIets breder aanbod van goedkopere merken, met name schoenen
De wijze van retourneren is ingewikkeld. Per post op rekening klant ! Vooraf betaling houdt beslissing iets te bestellen een beetje tegen. Vindt de wijze van Madeleine beter. Eerst bestellen en na levering beslis je te behouden en te betalen. Zo niet dan retourneren.
Beste Els, Bedankt voor je mooie beoordeling en je feedback. We zullen je punten in ieder geval noteren. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Presentatie van de items.
VerbeterpuntenBezorging is nog wel eens een probleem helaas. Moeilijk op te lossen vrees ik.
Beste P.W. Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat jammer dat de bezorging wel eens een probleem is. Wij zijn ook afhankelijk van de vervoerders. Wel bieden wij twee verschillende vervoerders aan. Wellicht zou je in het vervolg een andere vervoerder kunnen kiezen. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Team
Pluspunten
Na een lange werkdag kwam ik thuis en stond mijn pakketje op me te wachten. Eenmaal de doos geopend werden mijn verwachtingen overtroffen. Een persoonlijke boodschap met de handgeschreven, het gaf me echt het gevoel dat er even tijd genomen was om mijn pakketje klaar te maken. Daarna vond ik een onwijs leuke shopper in mijn pakketje. Als laatste natuurlijk de producten, die perfect zaten, waardoor ik heerlijk aan mijn avond kon beginnen. Super service, bedankt!!v
Beste Sabine, Bedankt voor je ontzettend leuke beoordeling. Daar worden wij ook blij van! Fijn om te horen dat je verwachtingen overtroffen worden. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankopen en wellicht tot snel! Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Zeer klantgericht. Prachtige collectie en een overzichtelijke goed functionerende website.
VerbeterpuntenOmdat maatvoeringen per merk toch wat afwijken is het soms prettig om een artikel in 2 maten te bestellen, daarbij zou de optie om achteraf te betalen voor het gekozen artikel heel prettig zijn.
Beste Judith, Bedankt voor je mooie beoordeling. Indien je de volgende keer weer twijfelt over de maatvoering, dan kun je ook contact opnemen met onze customer service zodat wij je meer advies kunnen geven betreft de maatvoering. Ook vermelden wij bij elk artikel de afmetingen van het artikel zelf. Wellicht helpt dat ook bij het kiezen van de juiste maat. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Ruime keuze. Uitleg over de maatvoering en ook over het materiaal waarvan het gemaakt is. Je kunt ook persoonlijk raad vragen . Er komen ook nieuwe merken bij. Mooie verpakking en altijd een lief kaartje erbij.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
mooie website, heldere voorwaarden en stipte levering in een mooie verpakking met persoonlijke boodschap
Pluspunten
Super overzichtelijke site, mooie en duidelijke uitleg over de artikelen...leuk handgeschreven kaartje bij je bestelling.
VerbeterpuntenGeen, helemaal top.
Pluspunten
Overzichtelijke Site, aantrekkelijke merken, vertrouwen, perfecte service
VerbeterpuntenLeuke acties, spaarsysteem
Beste Femke, Bedankt voor je mooie beoordeling. Momenteel zijn wij achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van een spaarsysteem. Uiteraard word je op de hoogte gehouden wanneer het spaarsysteem actief is. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen
Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.