Pluspunten
Nog steeds leuk, zo'n handgeschreven kaartje erbij!
Pluspunten
Fijn thuis passen en indien niet goed gratis retourneren. Altijd goed verzorgd verpakt. Zeer professioneel bedrijf!
Pluspunten
kwaliteit en het aanbod is niet overdadig, ik vibd dat prettig
VerbeterpuntenKomt best vaak voor dat een bepaalde maat snel uitverkocht is
Beste Sonja, Bedankt voor je mooie beoordeling. Mocht er een artikel uitverkocht zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen voor je nakijken of een artikel wellicht nog retour komt of eventueel nabesteld kan worden. Met vriendelijke groet, Maaike | Service Team Perfectly Basics
Pluspunten
afleverdatum precies zoals gevraagd.
Pluspunten
Snelle service.
Goede persoonlijke service!
Pluspunten
Snelle service, mooi verpakt goede retour
VerbeterpuntenAls ik zowel iets terugwil sturen en geld terug als iets wil omwisselen voor een ander artikel dan is deze keuze niet mogelijk.
Pluspunten
Mooie kledingcollectie en snelle service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mooie merken/collectie, betrouwbaar en een snelle verzending!
Beste Miriam, Bedankt voor je mooie beoordeling. Het is ook mogelijk om een item gratis te retourneren. Je kunt je retourpakket afgeven bij een dichtstbijzijnde Kiala punt. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Goede website met mooie merken Snelle levering en gemakkelijk retourneren. Goede service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijkheid en kwaliteit.
VerbeterpuntenSuggesties geven voor setjes (meer).
Pluspunten
De website, de levering en het aanbod.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van hun eigen merk. Ik heb pas een rok besteld van het eigen merk. Die is na twee keer dragen al niet meer mooi. De stof laat pluizen zien. Ook een vriendin van mij heeft een jurkje van eigen merk dat niet meer mooi is. Kwaliteit neemt snel af en het is niet goedkoop.
Beste Stephanie, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de Perfectly Basics rok. We zullen hierover in een persoonlijk bericht contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Inge | Serviceteam Perfectly Basics
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen