Pluspunten
Mooie kleding met goede styling tips Keurig verpakt met een persoonlijk kaartje
Pluspunten
Snel en goede kwaliteit
Verbeterpuntenapp voor mobiel is niet gebruikersvriendelijk indien je zoekcriteria gebruikt. Die moet je telkens opnieuw invoeren
Beste Tanja, Bedankt voor je mooie beoordeling en de verbeterpunt. Onze mobiele website wordt continue verbeterd. We zullen je verbeterpunt in ieder geval doorgeven aan onze technische afdeling. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
uitstekende eerste kennismaking; over levensduur / kwaliteit na wassen kan ik nog niets zeggen.
Verbeterpuntengeen op dit momemt
Pluspunten
Goeie service
Pluspunten
Breed assortiment, goede styling, mooie website, snelle levering, persoonlijke touch, goede adviezen (via mail), verstand van maten, kleuren, combinaties.
VerbeterpuntenTot nog toe nog niet kunnen ontdekken. Toelichting op bovenstaande score: ik ben te kort klant om iets te kunnen zeggen over de kwaliteit van de producten. Op nazorg en garantie heb ik nog geen beroep hoeven doen (zegt natuurlijk ook al iets). Met alle andere ervaringen ga ik er echter vanuit dat dat ook deze twee onderdelen wel goed zitten, vandaar de gekozen score.
Pluspunten
Leuke site, duidelijke foto's en omschrijving, goede communicatie, snelle levering.
VerbeterpuntenLauren Ralph Lauren zou een leuke toevoeging zijn.
Pluspunten
Mooi ingepakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik bestel al jaren bij PerfectlyBasics. De website is heel aantrekkelijk en makkelijk in het gebruik, alles werkt zoals het moet. De site is continue in beweging, stimuleert winkelen. Goede producten. De afhandeling van de retouren gaat ook perfect, binnen een paar dagen staat het geld weer op de rekening.
VerbeterpuntenEerlijk gezegd heb ik geen verbeterpunten.
Pluspunten
Goede service en reageren snel op vraag per email
Pluspunten
Bezorgingssnelheid verbluffend, mooi verpakte goederen met een leuke persoonlijke noot. Goed werkende en overzichtelijke website.
VerbeterpuntenAlleen echt goede kwaliteit verkopen. Het merk Velvet oogde met een zwart shirt snel verwassen en het was een heel dunne (goedkoop aanvoelende) stof. Producten wel allemaal aan de dure kant.
Beste Leone, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat betreft je Velvet aankoop, daarover zullen wij even contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Snelle levering, snelle terugbetaling bij retour, mooie collectie, mooie presentatie
VerbeterpuntenNiet alleen maar hele dure merken in de collectie opnemen, het lijkt alsof jullie naar boven opschuiven. De app voor de iPad kan beter.
Beste Marja, Bedankt voor je mooie beoordeling. Momenteel hebben wij ook betaalbare merken in onze collectie. Merken zoals Kyra&Ko, No Man's Land, Marie Sixtine, Ilse Jacobsen zitten bijvoorbeeld in een andere prijsklasse. Voor ieder wat wils! Wat betreft de app op de Ipad raden wij je aan om de webshop te openen in safari (browser) en dan deze op je beginscherm te zetten. De Perfectly Basics app is momenteel niet gemaakt voor de Ipad. Momenteel zijn wij wel druk met het maken van een nieuwe app. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Snelle betrouwbare levering, bij retourzending snelle afwikkeling van geld retour. Producten goed verpakt en persoonlijke noot.
Pluspunten
Supersnelle service met een glimlach. Hele mooie kleding, etc.
Pluspunten
Leuk die persoonlijke noot bij iedere bestelling!
VerbeterpuntenGoed, ga zo door!
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen
Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.