Pluspunten
Makkelijk te bestellen, altijd snelle en goede levering
Verbeterpuntenik heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Mooie kleding, snelle levering en altijd een aardig briefje erbij
Pluspunten
Een groot voordeel dat bij elk artikel de maatvoering wordt gegeven en ook het onderhoud van het artikel.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Mooie basics voor iedere smaak
Pluspunten
Op alle punten scoort Perfectly Basics voor mij een 9. Heel fijn dat er geen verzendkosten worden berekend!
VerbeterpuntenZou het fijn vinden als ik het pakketje terug kon brengen bij een Primera punt. Kan het wel bij een primera punt ophalen.
Beste HM Willems, Bedankt voor je mooie beoordeling! Een retourpakket kun je ook afgeven bij een PostNL punt, alleen zijn deze kosten wel voor eigen rekening. Wij werken momenteel met Kiala, waarbij je je retourpakket kosteloos kunt retourneren bij een Kialapunt bij jou in de buurt. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics service team
Pluspunten
Een prachtige collectie De kwaliteit van de basics is erg goed De snelheid van het proces van bestellen tot leveren De persoonlijke noot in leverproces (handgeschreven briefje) De levering is verpakt als 'cadeautje' en daarom leuk om te openen
VerbeterpuntenDe site is een beetje verouderd. Wel mooi, maar het is niet mogelijk om (zelf) selecties te maken en resultaten te filteren.
Beste Simone, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat bedoel je precies met zelf selecties te maken? Wij hebben sindskort een uitgebreidere zoekscherm. Hiermee kun je in elke categorie zoeken en op kleur, merk en maat. We vernemen graag van je, alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Pluspunten
Grote keuze, mooie kwaliteit
Verbeterpunten? Toch relatief veel erg dure kleding, mag meer middenprijs
Na een keer niet thuis zijn, meteen naar een UPS punt in een paar dorpen verderop vind ik niet fijn. Kan dat anders?
Beste Martine, Bedankt voor je mooie beoordeling. Het is ook mogelijk om tijdens het bestelproces voor een andere vervoerder te kiezen. Wij bieden altijd 2 keuzes aan; UPS of PostNL. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
werk niet meer met Post NL!! De aangegeven tijdvakken worden niet gehaald, alle vertraging in de bestelling is bij hen aan te wijzen en niet bij jullie, de zwakste schakel is duidelijk.......
Beste Klant, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat vervelend om te horen dat PostNL zich niet aan bezorgtijd heeft gehouden. Wij bieden altijd 2 vervoerders aan tijdens het bestelproces. Wellicht een idee om in het vervolg voor de andere vervoerder te kiezen? Met vriendelijke groet, Perfectly Basics Service Team
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen