Pluspunten
Mooie spullen, fijne webshop, snelle levering.
Pluspunten
De snelheid/levertijd is top, mede als de aflevering. Het persoonlijke kaartje erbij maakt het extra leuk om het pakje uit te pakken
Pluspunten
snelle levering, uitstekende klantenservice en altijd een kadootje wat je ontvangt door de manier van verpakken
Pluspunten
fijne website, prima maten uitleg, duidelijke informatie, snelle levering
Pluspunten
Je klant voelen ondanks geen fysiek contact. Prachtige collectie. Verder zie hierboven. Zeer gedetailleerde omschrijving van artikelen ,m.n de pasvorm enz
Verbeterpuntenik zou graag mooie kleding in maat 46 zien.
Pluspunten
mooie collectie, snelle levering, correcte afwikkeling bij retournering
Verbeterpuntenhet geven van een antwoordnummer bij retournering zou fijn zijn.
Pluspunten
Mooie merken kleding
Pluspunten
Dit beste website die er is
Pluspunten
mooie spullen, zeer snelle levering. netjes verpak en zonder kreukels geleverd.
Verbeterpuntensommige artikelen kunnen nog sneller meer worden afgesprijsd
Pluspunten
- lekker veel in de communicatie en op een vriendelijke/positieve manier - uitstraling van de site past bij de kwaliteit van de merken..high quality
Verbeterpunten- als ik aangeef dat ik over een uitverkocht product graag geïnformeerd wil worden ( een optie/verwachting die jullie zelf creëren) hoor ik daar nooit iets op terug. zelfs niet dat iets niet nabesteld/ opnieuw in de collectie komt. (hetgeen zeer aannemelijk is)
Pluspunten
Mooie collectie en hele goede service!
VerbeterpuntenKorting voor vaste klanten
Pluspunten
Netjes ingepakt met persoonlijk briefje
Pluspunten
Van dit bedrijf, en dan bedoel ik daarmee vooral alle mensen die daar werken, word ik iedere keer weer zo blij! Vriendelijkheid, advies, kennis, begrip, alles heben ze in huis! En daarbij de diversiteit aan kleding, merken, maten, ook dat hebben ze in huis! Ik blijf blij!q
Pluspunten
smaak en style
Verbeterpuntenn.v.t
Herenweg 45