Pluspunten
Fijne, mooie kleding en een heel prettige, vlotte service. De kleding is altijd zorgvuldig verpakt en de bezorging heel betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heel t vreden over
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Service nog nooit ergens zo goed meegemaakt
VerbeterpuntenMaandag bezorgen
Pluspunten
Ongelofelijke snelle levering . Altijd keurig en netjes verpakt alleen maar lof
VerbeterpuntenEnige wat iets makkelijker kan is als je iets retour wil sturen is de site een beetje onduidelijk
Pluspunten
Altijd correcte leveringen. Soms zou ik het wel een dagje eerder willen, maar altijd correct. Vandaag voor het eerst ging er iets mis. Er ontbraken een paar artikelen. Maar onmiddellijk werd het correct opgelost en werd mijn bestelling alsnog compleet gemaakt. Zo super dat vertrouwen. En ... ik hoop dat diegene die nu mijn pakketje erbij heeft zich meldt en het terugstuurt!
VerbeterpuntenLevering mag soms een tikje sneller. Of ben ik te verwend met de bedrijven waar je voor 23:00 uur dat ze de volgende dag leveren?
Pluspunten
snelle levering; mooie en kwalitatief goede kleding; maat aanduiding is duidelijk; mijn favoriete kleding site
Verbeterpuntengeen verbeterpunten te melden
Pluspunten
Correctie levering, goede retourregeling. Een keer een aanspraak gemaakt op garantie en dat is correct, snel en dus naar tevredenheid afgehandeld.
Pluspunten
zeer snelle reactie per mail. goede service en probleemoplossend vermogen
Pluspunten
Goede service, snelle levering, mooie kleding.
VerbeterpuntenUPS aflever adres bij geen gehoor aan de deur. Afleveradres is te ver uit de buurt. Heb begrepen dat PostNL ook een opties, hier zal ik de volgende keer gebruik van maken. Verders alles top!!!!!
Beste Klant, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat vervelend dat het afleverpunt van UPS niet bij jou in de buurt is. Het is ook mogelijk om in het vervolg voor een andere vervoerder (PostNL) te kiezen bij het afronden van je bestelling. Mocht je niet thuis zijn, dan zal het pakket of bij de buren afgeleverd worden of bij een PostNL afhaalpunt, hopelijk dichter bij jou in de buurt. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Mooie collectie, voor ieder wat wils
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten, goede retourvoorwaarden.
Geen verbeterpunten
Pluspunten
Beste overzichtelijke website met mooie gevarieerde labels.
Pluspunten
prettige overzichtelijke site.
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen