Pluspunten
Gevarieerd aanbod
Pluspunten
- mooie merken, prachtig eenvoudig vormgegeven webshop - snelle levering - goede zoek functionaliteiten - door fotografie en close-up mogelijkheid kun je producten goed bekijken
Pluspunten
Niet alleen snelle en zorgvuldige levering, maar ook een persoonlijk kaartje erbij. Erg attent.
VerbeterpuntenGeen. Prima webshop.
Pluspunten
Goede service en leuk dat je persoonlijk schrijven bij je bestelling ontvangt
Pluspunten
goede foto's en meteen overzicht van de nog beschikbare maten, leuk om de inspiratielooks te volgen
Verbeterpuntenik kan geen verbeterpunten noemen
Pluspunten
Mooie produkten. Zeer snelle levering. Zorgvuldig verpakt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mooie site, de kledingstukken worden heel duidelijk gepresenteerd.
Pluspunten
Levering, snelheid, goede spullen.
VerbeterpuntenMeer voorraad
Pluspunten
Geweldige site met bijzonder goede maat-informatie en mooie merken. Veelzijdig aanbod. Snelle en zeer goede service.
VerbeterpuntenKan echt helemaal niets verzinnen
Pluspunten
super kwaliteit kleding en andere producten
Verbeterpuntenzou het op dit moment echt niet weten
Pluspunten
Bestelling kwam piekfijn bij mij aan. Wel vertraagd doordat er iets misgegaan was met bezorgen. Ik werd hierbij vriendelijk geholpen en ze hebben het snel mee opgelost.
VerbeterpuntenBij kiezen voor UPS als bezorger de mogelijkheid een Post-NL-afhaalpunt uitschakelen. Nu koos ik blijkbaar voor beide en dat werkt niet.
Pluspunten
Grote sortering Snelle levering
Pluspunten
Mooie producten, duidelijke site, mooie verpakking en echt super dat je al meteen zelf dag van levering kunt bepalen. Veel (designer)sites werken m met DHL en dat vind ik persoonlijk echt een drama. Perfectly basics is echt top of the Bill!
VerbeterpuntenDat alles minder snel uitverkocht is .....;)
Pluspunten
Super snelle levering Kwaliteitsartikelen Terugbetaling zonder gedoe Geen verzendkosten
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen