Pluspunten
Persoonlijk,snelle levering,mooie producten en altijd een handgeschreven briefje!
Pluspunten
Mooie artikelen, altijd snelle levering/afhandeling
Pluspunten
Mooie collectie, snelle service
Verbeterpuntenmeer jurken van Baukjen!;)
Pluspunten
Alles ! Van A tot Z alles is in orde
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goede collectie, duidelijke site met goede maatinformatie, snelle levering en vlotte reactie bij vragen. Kortom: favoriete webshop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede foto's en productinformatie op de website, snelle aflevering en procedure voor retourzending ook heel goed.
VerbeterpuntenPrijzen zijn iets hoger dan in andere winkels
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Betrouwbaar. snel, correct en goede after sales! Top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuke merken en snelle levering. Aanrader voor iedereen
Pluspunten
Kwaliteit goed, leuke merken en snelle levering
Pluspunten
Mooie kwaliteit, goede beschrijving van maten, snelle levering
Pluspunten
Het hand geschreven kaartje is zo leuk, zo persoonlijk!
Pluspunten
Snelle levering en hele mooie uitgebreide collectie.mooie merken voor alle leeftijden.
VerbeterpuntenN.v t
Beste Wil, Bedankt voor je beoordeling. Graag vernemen wij of er nog een aantal verbeterpunten voor ons zijn daar je een cijfer 1 hebt ingevuld. We horen het graag van je, alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen
Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.