Pluspunten

Prachtige kleding, altijd goede kwaliteit. Snelle verzending.

Retourmeldingen worden laat bevestigd na het terugsturen van het pakket. Ik zou achteraf betalen met PayPal beter vinden. Nu wacht ik al een week op het terugstorten van 155,- euro. En die kan ik goed gebruiken!

Pluspunten

Top behandeling. Snelle levering. Altijd leuk zelf geschreven briefje bijgevoegd. Top!!!!

nvt

Pluspunten

Beste website voor stijlvolle dameskleding. Gratis heen en terug. Mooie merken, duidelijk maat,stijl en stof omschrijving.

Geen.

Pluspunten

Perfectly basics ideaal. Mooie collectie en snelle levering

Pluspunten

Het is voor het eerst dat ik bij dit bedrijf iets bestelde en het werd keurig en goed verpakt afgeleverd. Ook een kaartje van degene die het heeft ingepakt is een aardige geste. Ook het ruilen dat ik gewoon via de mail heb gedaan ipv via de webshop werd vlekkeloos afgehandeld. Dit bedrijf krijgt van mij een tien. Niets op aan te merken. Ik blijf hier klant en zal het iedereen aanbevelen.

Pluspunten

alleen maar goed

kan ik niet bedenken.

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering

Pluspunten

Duidelijke site, vriendelijke medewerkers

Verzending is tot 2x toe verzet, misschien met een andere bezorgdienst werken?!

Pluspunten

Mooie website, veel styling tips, mooie kleding en snelle levering. Ben al jaren een tevreden klant!

Pluspunten

Super snel en vriendelijk. Mooie artikelen.

Inloggen in je account ook mogelijk maken vanaf je mobiel. Wel zo handig om bijvoorbeeld een retour aan te melden.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

De persoonlijke briefjes En snelle bezorging

Gratis terugzenden niet alleen via bepaalde punten

Pluspunten

Betrouwbaar en snelle levering van de bestelling

Pluspunten

Mooie kleding, snelle levering'

moet zeggen dat ik het geld de laatste keer het geld sneller binnen had! Dank daarvoor! Vr gr Judith

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk kaartje bij de lingerie, overzichtelijke site

geen

Pluspunten

Leuke merken! Duidelijke site! Goede service!

Er staat eerder nieuwe kleding op de site, dan dat ik een mail krijg. Vandaar dat ik al eerder check. Je kunt anders net pech hebben.

Pluspunten

Geweldige service, mooie verpakking en snelle levering! Mooie merken en prachtige basics

Heb ik op dit moment eigenlijk niet. Ik heb al jaren af en toe iets besteld. Alles wordt mooi verpakt geleverd en als je vraagt iets als cadeau te verpakken is het echt een feestje om het pakket in ontvangst te nemen!

Pluspunten

Erg fijne webshop. Goede kwaliteit en onberispelijke service. Door de jaren heen telkens kleine verbeteringen doorgevoerd. Top!

Zie graag ook eens kwalitatief goede kleding voor kleinere beursjes. Want echt, een op-de-bank-hang-setje van 150 euro gaat er bij mij niet in.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen