Pluspunten

Mooie website en een snelle levering.

Zo mogelijk betalen na levering.

Pluspunten

snelle levering en terugbetaling

Pluspunten

Supersnelle bezorging en netjes verpakt.

Pluspunten

Mooie merken, duidelijke omschrijving, super website, snelle levering en ontzettend goede service

Pluspunten

Perfectly mooie website. Perfectly aardige collectie. Perfectly snelle service Perfectly service na aankoop en bij retourzendingen

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Kwaliteitskleding. Klantvriendelijk. Snelle en correcte afhandeling.

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten.

Meer foto's op de site, ook alles met een model. Dat helpt bij de beoordeling van het product.

Pluspunten

Mooie collectie, duidlijke omschrijving en fotos bij de items, snelle en nette verzending

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie. Kleine efficiente verpakking. Mooie kleding.

Pluspunten

Mooie collectie, snelle levering en altijd een handgeschreven berichtje erbij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling en leuk persoonlijk briefje erbij.

Een beschermend plastic om de kleding heen zou mooi zijn. DHL heeft netjes een tracknr. verzonden. Heb ik ook mooi in de gaten gehouden aangezien ik werk en normaal niet thuis ben. Ze gaven aan rond 18:00 af te leveren. Ik was rond 15:00 thuis en ben thuis gebleven speciaal voor het pakketje ben ik geen boodschappen gaan doen. Toen ik om 19:00 mijn brievenbus heb leeghegaald bleek dat ze er al om 11:00 zijn geweest. Ik ben speciaal eerder van mijn werk weggegaan. Na 15:00 kon ik het pakketje dan ophalen bij een afhaalpunt. Toen was mijn irritatie ondertussen erg groot. Ondertussen was het 19:00 en dus niet meer mogelijk. Dat doet de snelle afhandeling helemaal ongedaan. Nu kon ik mijn pakketje pas vrijdag afhalen en moest dat ook doen voor 18:00..... zucht echt jammer.

Pluspunten

Verzending is op tijd en ziet er heel verzorgd uit!! Compliment daarvoor

Ik kom terug op mijn retour verbetering. Had t maken met t feit dat mijn pakket niet aangekomen is. !!

Pluspunten

Snelhied

Bij retourneren kon ik niet 1 product retourneren en het andere lroduct ruilen voor een andere maat. Heb toen beiden maar geretourneerd.

Pluspunten

Snelle levering en altijd netjes verpakt

Pluspunten

Prachtige collectie. Kwalitatief goede merken. Prima leveringsservice

De modellen zijn echt graatmager. Iets meer realistischer model laat ook zien hoe de kleding bij een gemiddelde vrouw valt.

Pluspunten

Snelle en verzorgde leveringen. Heldere site.

Pluspunten

Bestelde producten komen prima overeen met getoonde foto's. Verzending prima in goede verpakking, die eventuele retournering niet bemoeilijkt. Terugstorting aankoopsom van geretourneerde artikelen geschiedt snel. Telefonisch contact zeer duidelijk en correct. Kortom niets negatiefs te melden.

Pluspunten

vaker besteld, altijd prima verzorgd! met zorg verpakt en een aardige notitie erbij

Pluspunten

Goede en gevarieerde merken en de inkoop van de collectie is super.

Pluspunten

Super service

Pluspunten

Mooie merken en kwaliteit, goede omschrijving artikelen en inspirerende styling tips. Prettige website, duidelijk. Verzorgde verwerking en versturing in mooie verpakking met persoonlijke note.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen