Pluspunten

Betrouwbaar bedrijf

App is erg handig en leuk, maar lastig om terug te gaan naar je laatste productoverzicht.

Pluspunten

chique mode voor een betaalbare prijs, perfect ingepakt en al korte tijd later bij mij thuis- tot nu toe heelemal positief

Pluspunten

Snelle levering Mooi assortiment

Pluspunten

Super klantenservice; onmiddellijke levering; hele fijne en kwalitatieve producten. Heb nu al een aantal keer wat besteld en nog nooit problemen gehad.

Pluspunten

-goede website -snelle service, levering -mooie merken -overzichtelijke look (modellen)

Pluspunten

fijn online bedrijf. betrouwbaar en altijd weer mooie kleding. Goede klanten service!! Ik ben enthousiast.

Pluspunten

Goede snelle service. Je krijgt je bestelling als een cadeautje in huis!

Pluspunten

Snelle levering, keuze uit verschillende verzenders en een persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, goede retour service, duidelijke site, vooral doorgaan met jullie persoonlijke notities bij de bestellingen! Ik was positief verast!

Ik heb nog niets kunnen ontdekken, ik wacht af hoe snel ik m'n geld terug ontvang na n retourzending

Pluspunten

Snel, gemakkelijk retourneren, vriendelijke medewerkers!

Pluspunten

Snelle, persoonlijke service. Goede foto's waardoor je de maat goed kunt inschatten. Ook retourneren gaat heel makkelijk en is gratis.

Pluspunten

Alles! Van A tot Z

X

Pluspunten

Zeer snelle service. Hoog kwaliteitsniveau. Zeer klantvriendelijk.

geen.

Pluspunten

Snelle keurige levering.

Pluspunten

Snelle levering. Snelle retourverwerking. Mooie website.

Ook wat mooie spullen voor de wat kleinere portemonnee en voor de wat oudere vrouw.

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding; snelle, persoonlijke service; retourneerservice zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

Duidelijke foto's, groot bestelgemak.

Pluspunten

Overzichtelijke site, veel mogelijkheden, veilige betaalmogelijkheden. Snelle bezorging met mogelijkheid van thuisbezorging of ophalen. Goede afhandeling bij retourzending en verrekening van creditcard bedrag. Een jurkje bleek twee dagen na aankoop voor 40% korting op de website te worden aangeboden. Na contact heb ik dit verschilbedrag als shoptegoed bijgeschreven gekregen. Top service!

Pluspunten

Prima website; zowel technisch als inhoudelijk. Complimenten! Goed en compleet productaanbod (kleding, accessoires, etc.) Prijsklasse gevarieerd; zowel voor hoger als middensegment Zeer correcte levering van artikelen Persoonlijk tintje door een handgeschreven briefje bij de artikelen >> komt erg attent over!

Houd de prijsklasse gevarieerd; nadruk lijkt te liggen op hoger segment. Kwaliteit producten zeker handhaven, met meer oog voor middensegment. (vraagt huidige tijd om) Verder: ga zo door !

Pluspunten

Mooie blazers, soepele stof. Snelle leverin en keurig ingepakt.

Pluspunten

duidelijke site snelle service goede service mooie producten

nvt

Pluspunten

Supersnelle levering! bestelde items worden zeer verzorgd aangeboden!

Pluspunten

Snel, duidelijk, vriendelijk.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.