Pluspunten

Prachtige kleding, geweldige snelle service

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit. Snelle en gratis verzending. Geld heel snel retour Gevarieerd aanbod van duur tot wat goedkoper

Ik zou er geen kunnen verzinnen. Zeer tevreden

Pluspunten

mooie spullen, goede kwaliteit, zeer snelle levering

zou het niet weten

Pluspunten

Een hele snelle en super nette levering , mooie kleding en een hele fijne winkel met een hele goeie omschrijving bij de kleding

Geen verbeterpunten , kan gewoon niet beter is super zoals het is

Pluspunten

snelle levering. Goed uitgebreid assortiment.

Pluspunten

snelle levering, persoonlijk bericht

Pluspunten

Snelle service, fijn dat je ook langs kan gaan om te passen, super aardige meiden allemaal

Pluspunten

Goede omschrijving, snelle levering, retouren snel verwerkt

Het zou fijn zijn al er een optie komt "retour en ruilen" Dat je geld automatisch in de winkelmandje komt en je zo kan omruilen! Op het moment dat je retour verwerkt is kan gelijk de nieuwe order verstuurd worden

Pluspunten

Overzichtelijke site, erg goede productfoto's. Retourzending verloopt ook probleemloos en snel.

Pluspunten

zoals altijd een correcte en snelle levering

Pluspunten

Duidelijke site, snelle service

Pluspunten

goede keuzemogelijkheden, goede website, snelle en correcte service

betreft UPS: vandaag zou er voor 12 uur mijn bestelling worden bezorgd (heb ik extra voor betaald). Heb tot 12.15 uur gewacht, en wat schetst mijn verbazing: UPS beweert om 11.34 uur voor de deur te hebben gestaan. Helemaal niet waar!

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van bestelling, persoonlijk bedankje voor de aankoop.

Pluspunten

Leuke merken. Snelle levering. Goede service.

Pluspunten

Mooie spullen. Heldere site. geen rertourzendkosten. Persoonlijke note. Makkelijk retourneren.

Iets verder inzoomen op producten zou fijn zijn. Lengtematen erbij vermelden van broeken en vesten zodat ik van tevoren weet of ze niet veel te lang uitpakken. Nu is het te vaag: 'maat valt normaal uit'. Ik ben vrij klein, dus vind het handig maten te weten. Getoonde advertenties in de site ook doorklikbaar maken, direct naar het getoonde item.

Pluspunten

Mooie collecties van mooie merken. Geen verzendkosten voor een snelle levering. Gratis retour zonder problemen.

Mooie collecties....helaas wel duur.

Pluspunten

Woensdag besteld, donderdag keurig verpakt binnen!

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt. Artikel conform verwachting en in goede staat ontvangen.

Pluspunten

PB heeft toevallig héél geschikte merken voor mij. Dat valt niet altijd mee, omdat ik al 76 jaar ben en nog steeds een wat jonge en kleurige smaak heb. De merken die ik bij PB gekocht heb, zijn van prima kwaliteit en heel apart. Gelukkig heb ik nog steeds een makkelijke maat. Dat is ook wel handig. Het "persoonlijke" briefje bij het bestelde kledingstuk vind ik ook best wel attent. Een kleinigheid, maar toch ... Dat ik de bezorging zelf kan regelen en dat dat precies klopt, is ook heel prettig. Voor mij is uw bedrijf een goede manier om online aantrekkelijke kleding te kopen. Ik houd niet zo van "winkel in, winkel uit" om kleding te zoeken.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.