Pluspunten

Snel. Mooie spullen, goede kwaliteit, veel merken die ik persoonlijk erg fijn vind (Filippa K, Malene Birger,Paul Smith)

Geen.

Pluspunten

Mooie website, goed aanbod! En de kledingstukken worden goed en op verschillende manieren gefotografeerd.

soms bepaalde maten niet verkrijgbaar...maar het aanbod is groot!

Pluspunten

Goede, duidelijke website met goede foto's en informatie. Goede service en persoonlijke aandacht. Professionals.

Soms zijn de beschrijvingen van de producten zo lyrisch dat ze op mijn lachspieren werken. Een showstopper is trouwens geen topper maar stopper...

Pluspunten

top site ! en service

Pluspunten

Mooie site met duidelijke info. Prachtige kleding die niet overal te koop is. Ik vraag me wel af waarom in de online shop dezelfde prijs wordt betaald als in de shops IRL, waar toch echt meer kosten worden gemaakt door retail. Verder uitstekende service, alleen maar beter geworden in de afgelopen 6 jaar :-)

Pluspunten

goede en correcte afwikkeling van bestelde artikelen.

geen

Pluspunten

Uitstekende en snelle service. Ook het terugstorten van geld in geval van retourneren gaat heel snel.

Ga zo door !

Pluspunten

Snelle levertijd, en de kwaliteit van de stof was heel degelijk.

Pluspunten

Snelle versturing en retourverwerking,, paar x per week nieuwe producten, kwaliteit producten, mooie site..producten goed zichtbaar

Meer producten voor de volslanke vrouw, dus meer xl, voor goede klanten een bonus cq korting systeem of een keer een tegoedbon

Pluspunten

Zeer klantgericht, vriendelijk en attent. Duidelijke communicatie en perfecte afhandeling en verpakking (met persoonlijke boodschap!)

Geen enkele!

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt, echt een kadootje

Ik heb het idee dat het gemiddelde prijsnivo flink gestegen is de afgelopen jaren.

Pluspunten

Mooie merken, goede combinatie tips, zeer actuele collecties en goede service.

Vaker aanbiedingen voor vaste klanten? Andere zaken om trouwe klanten meer in de watten te leggen zou gewaardeerd worden.

Pluspunten

heldere website, gratis retourneren en snelle reactie

geen

Pluspunten

Geweldig, snel mooi verpakt en een leuk geschreven kaartje erbij.Super!

Pluspunten

mooie spullen snelle levering gratis retourneren

prijzig beschadigde verpakking ontvangen

Pluspunten

Bezorgd zoals beloofd

Pluspunten

Snelle levering Mooie verpakking

Pluspunten

Zoals altijd de dag na bestelling geleverd!

Pluspunten

Heel mooi aanbod, zeer goede keuze merken. Overzichtelijke, fijne site, goede modellen Goede, snelle en persoonlijke klantenservice Betrouwbaar Mooie verpakking met persoonlijk briefje Goede nieuwsbrieven

Snel uitverkochte artikelen. Duurt soms lang voordat het is nabesteld.

Pluspunten

snelle service, mooi verpakt, mooie merken

ik had niet verwacht dat de grotere maat uitverkocht zou zijn, en heb bij de keuze tussen ruilen of geld retour ruilen aangevinkt. Als ik had geweten dat het product er niet meer was had ik wsl een andere keuze gemaakt. Misschien dat in de volgorde van dit proces hier iets aan gedaan kan worden? Verder geen tips, alles heel goed geregeld BVD

Pluspunten

hele klantgerichte website, mooie produkten

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.