Pluspunten

de basics perfect ontvangen:-), mooie spullen!

geen

Pluspunten

Snelle levering, kleding prima kwaliteit

Pluspunten

super snelle levering, vrijdag 16 uur besteld, zaterdag in huis

Pluspunten

Vind het altijd fijn om het pakketje te ontvangen, zeker met een geschreven briefje erbij Het wordt altijd snel verzonden en het assortiment is heel uitgebreid

deze zullen er ongetwijfeld zijn maar kan ze niet direct opnoemen

Pluspunten

Artikel was niet direct voorradig en ik kreeg bericht met excuses dat het iets langer duurde. Het duurde slechts 1 dag langer en voor het ongemak kreeg ik de nieuwste Elle!

Pluspunten

Service

Pluspunten

supergoede service, prettige website, fantastische producten

UPS levert niet meer af bij buren maar bij Kiala punt. Dat is voor mij omslachtig (ver, centrum, moeilijk parkeren).

Pluspunten

Super service, mooie kleding en prachtig verpakt!

Pluspunten

-veel keus, ook wat merken betreft - veel uitleg - snelle levering - goed bereikbaar voor inlichtingen

misschien toch handig om ook de nadelen te noemen, zoals bv. bij de cloud boots dat ze erg pluizen, om zo een goede afweging te kunnen maken

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede artikelomschrijving qua kwaliteit en maat.

Pluspunten

Goede website, gebruikersvriendelijk. Snelle levering met persoonlijk briefje. Kwalitatief goede kleding. Bij retourneringen snelle afhandeling en terugbetaling.

Ook minder duur assortiment opnemen.

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de artikelen. Ook de bezorging verloopt zorgvuldig.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt. Retouren worden ook perfect afgehandeld.

Pluspunten

Goede, overzichtelijke website, snelle levering, keurig ingepakt met altijd attent briefje erbij, echt super bedrijf!

Voor mij zijn jullie een 10!

Pluspunten

Altijd op tijd geleverd, altijd zorgvuldig ingepakt.

De beoordelingsvraag krijg ik nu voor de tweede keer eerder dan het pakje! Even synchroniseren asjeblieft!

Pluspunten

Pluspunten

snel, gemakkelijk en prima producten

verpakking; beschadigd en open.

Pluspunten

Mijn bestelde product werd op de afgesproken dag bezorgd. Het voldeed aan mijn verwachting

Pluspunten

Stijl, merken, inspiratie en service allemaal fantastisch. Zo shoppen in de 'echte' wereld kun je nergens. Geen verbeter punten. Ik kan ze in ieder geval niet bedenken....

Geen enkele

Pluspunten

goede service snelle levering gratis retour snelle afhandeling bij terugbetaling goede kwaliteit

geen

Herenweg 45