Pluspunten

Stijlvolle site snelle levering deskundig personeel

Nvt

Pluspunten

zeer prettig bedrijf, betrouwbaar, makkelijk en geen verzendkosten. Dat maakt de drempel om te bestellen, toch lager. Daarnaast, prachtige kleding, met veel mooie basis stukken.

Pluspunten

Alles!

Niets.

Pluspunten

Snelle levering, de bestelling is mooi en degelijk verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

mooie, kwalitatief goede kleding (materiaal, snit) nonchalante chique goede website snelle levering

website: zoomfunctie moet echt beter prijsstelling: te klein aanbod van jurken in prijscategorie:tot 140 euro

Pluspunten

Uitstekende service. De ene dag besteld is de andere dag in huis. Snel en vriendelijk antwoord bij vragen aan de klantenservice. Kleding kan gratis retour gestuurd worden via Kiala. Via post.nl Pak je gemak, kan het pakket bij AH of ander afgiftepunt in de buurt worden afgeleverd. Er wordt nooit moeilijk gedaan als de kleding retour gaat. Met feedback en tips wordt goed omgegaan. Er wordt snel op gereageerd en er wordt iets mee gedaan. Ik vind Perfectly Basics een prima bedrijf en bestel er graag!

Pluspunten

Levering al de volgende dag, in Duitsland wel te verstaan, top!

Pluspunten

Ik heb het bestelde item nog niet mogen ontvangen. Dag van levering was afgelopen donderdag en het is nu zaterdagmiddag. Begin me wel zorgen te maken. Bij tracking staat dat het afgeleverd is maar niet bij mij.

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website, goede service en snelle levering. Pakketje netjes en mooi ingepakt. Heel prettig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Site prima Retourmogelijkheden goed geregeld

Mag meer kleur in de kledingstukken. Teveel aanbod van skinny broeken. Minder dure merken aanbieden

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en erg mooie kleding.

Bezorgen bij de buren via Post NL is al twee keer uitgelopen op zoektocht en aanbellen bij de halve straat. Heel vervelend want wordt ook geen briefje in de bus gedaan waar het pakket is afgeleverd, staat in track and trace alleen wie er getekend heeft en geen adres met huisnummer. Vorige keer alleen voornaam bekend en bleek het een hele straat verder afgeleverd te zijn. Dat bedoel ik niet met bij de buren dus ik ga persoonlijk niet meer voor deze bezorg optie.

Pluspunten

Leuke collectie; duidelijke maatvoering; gebruiksvriendelijke site

Zwart is absoluut mijn kleur niet. Helaas zijn er naar mijn smaak nog te veel zwarte kledingstukken.

Pluspunten

Nette emails bij elke status (bestelling ontvangen, verstuurd etc) Keurig verpakt, leuk handgeschreven kaartje erbij ! Je voelt je heel persoonlijk geholpen.

Pluspunten

Geweldige website, zeer compleet en als er vragen zijn worden die snel beantwoord. Snelle levering, goed verpakt en altijd een persoonlijk briefje. Retourzendingen worden uitstekend behandeld

Pluspunten

Snelle levering en mooie artikelen

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking, duidelijke instructie voor evt. retournering. Samengevat: prima

geen

Pluspunten

snelle levering, zorgvuldige verpakking met persoonlijke aandacht. ook adequate en snelle klachtafhandeling.

Bij klachten niet alleen een tegoedbon aanbieden, maar de keuze : tegoedbon of geld terug. Dat voelt gewoon beter

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen