3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending Prima verpakt

Tijdens de sale deed ik een paar dingen in mijn winkelmandje en 'winkelde' verder. Toen ik wilde afrekenen, even later, was één van die items niet meer beschikbaar. Dat vind ik toch wel een beetje vreemd. Dit zou betekenen dat je alles wat je wilt hebben (en dan vooral tijdens de sale denk ik) meteen zou moeten afrekenen.

Pluspunten

de website, snelheid en het persoonlijke briefje!

Ik merk dat het voor mij een groot verschil is welk model een item aan heeft. Hoe meervik me met haar kan identificeren, hoe makkelijker het is om je voor te stellen hoe het mezelf zal staan. Misschien een idee om meerdere modellen een item op verschillende manieren te laten dragen?

Pluspunten

Goede foto's, makkelijk te bestellen, eenvoudig retourneren

Pluspunten

Perfect! zoals het in de naam zit perfectly. mooie kleding, zeer nette levering!

Pluspunten

Alles wordt stipt en heel netjes afgeleverd.

Pluspunten

Geweldige site , alles is goed te beoordelen de foto,s met echte modellen is zeer goed ! en de pasvorm en stylingtips zijn goed. Prachtige mode .

Ik blijf het maar zeggen , helaas kan ik niet veel bestellen in maat 46, maar door de perfecte beschrijving en foto,s lukt het af en toe toch.

Pluspunten

Bestelproces, klantvriendelijke website, bezorging ondanks sale drukte, duidelijke retourafhandeling.

Beter dan dit wordt het niet

Pluspunten

Snelle levering, goede mogelijkheden ruilen/retourneren, prachtige kleding van zeer goede kwaliteit

Geen!

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering. Perfectly! doet zijn naam eer aan.

Pluspunten

. Vooral het persoonlijke briefje bij de bestelling is geweldig!

Pluspunten

Alles klopt, zoals snelle levering, prima service, makkelijk retourneren etc.

Pluspunten

Prachtige spullen, perfecte service.

Pluspunten

mooie merken,goede service!

Pluspunten

Mooie spullen, goede omschrijving!

Misschien vaste klanten belonen dmv puntensysteem oid?

Pluspunten

Snelle bezorging Makkelijk retourneren bij Kiala Persoonlijke touch (briefje) Goede, duidelijke foto's op de site

Meer Kiala punten toevoegen die ruimere openingstijden hebben, als je werkt is het af en toe lastig Vaste klanten extra's geven, bijv. Extra korting of eerder de sale krijgen

Pluspunten

Heel duidelijke afbeeldingen, zodat je details van de kleding kunt zien. Goede maatschema's. Makkelijk bestellen en retourneren. Uitgebreide collectie.

Pluspunten

Snel, goed verpakt en retourbon ingesloten voor gratis terugzenden. Mooie producten en fijne merken.

Mag van mij in een kleinere doos.

Pluspunten

Snelle bezorging, goed product, netjes verpakt.

Pluspunten

Alles, collectie, online marketing, het persoonlijke kaartje,

Meer omschrijving hoe producten vallen. Ik heb qua kleding een standaard maat, ene keer s, andere keer M. Qua schoenen heb ik smalle voeten, ik zou graag willen weten welke merken smal vallen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Pakje ziet er netjes uit, retourfunctie is heel handig als je een Kialapunt in debuut heb.

Artikel was te klein rond de armen dat staat niet in de maatvoering. De merken die gevoerd worden worden steeds duurder en minder mooi, lijkt mij geen goed idee

Pluspunten

Mooie kleding, snelle levering, mogelijkheid om af te halen op afhaalpunt.

Pluspunten

Plezierige communicatie, overzichtelijke presentatie en uitstekende keuze aan kwalitatief goede kleding die je snel in huis hebt!

Mogelijkheid om een bericht te sturen op het moment dat jouw maat weer beschikbaar is.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.