Pluspunten

snel, netjes, super transparant

gegevens credit card onthouden? zoals Bol.com doet. of is dat toch te risicovol en moet ik toch maar weer van de bank af komen. paklijst met items en prijzen erop, desnoods in keurig discreet envelopje (extra werk)zodat ik niet terug hoef naar de site om dat na te gaan, als ik dat wil

Pluspunten

Snel geleverd zo leuk en mooi verpakt met een persoonlijke boodschap wat een fijn om dat te krijgen echt een feest

....

Pluspunten

Snelle, betrouwbare levering, netjes verpakt met een persoonlijk kaartje. (zelfs in de sale)

Pluspunten

Het is altijd fijn om het pakketje wat je besteld hebt te ontvangen, vooral het persoonlijk geschreven briefje vind ik super. De kleding is altijd keurig verpakt.

Die zullen er ongetwijfeld zijn maar ???

Pluspunten

goed werkende site, duidelijke product omschrijving, prima foto's en uitstekende communicatie

geen.........................

Pluspunten

Website/app , assortiment, persoonlijke benadering bij levering middels handgeschreven kaart, verpakkingswijze, af en toe een leuke verrassing bij levering, stylingtips bij elk kledingstuk...etc. etc......

Kledingmerk Moskow zou goed passen tussen alle anderen...

Pluspunten

Snelle levering ondanks super sale! Netjes verpakt!

Pluspunten

Persoonlijke boodschap bijgevoegd. Op een mailtje met vraag snel antwoord

Late levering (waarschijnlijk door de sale), echter had ik wel voor de uiterlijke tijd besteld opdat de levering de volgende dag er zou zijn.

Pluspunten

Kan eigenlijk geen minpuntjes benoemen! Ga zo door.

Pluspunten

Prachtige spullen, mooi verpakt met handgeschreven boodschap en altijd snel geleverd

Pluspunten

Alleen maar positieve ervaringen. De bestelling is zeer snel geleverd. Dat is altijd zo. Bovendien vind ik de webshop van Perfectly Basics de beste met de leukste collectie. En de mooiste merken.

Pluspunten

prima mooie jurk mooie oorbellen

geen

Pluspunten

Snelle levering, zelfs in de uitverkoop Overzichtelijke site

Pluspunten

snelle afhandeling van alles en leuk even een persoonlijk briefje erbij met veel plezier met uw aankoop

Pluspunten

De website is prettig en overzichtelijk maar ook de medewerkster die ik belde toen ik met een vraag zat, was meedenkend en behulpzaam.

Pluspunten

Snel, keurig, duidelijke website

Pluspunten

Super snelle levering en fijne communicatie

Niets ga zo door!!!

Herenweg 45