Pluspunten

Perfectly Basics heeft een mooie collectie kleding. Het bestelde artikel is altijd mooi verpakt en je hebt de kleding altijd snel in huis. Het retourneren verloopt vlot. Het persoonlijk geschreven kaartje erbij maakt het helemaal af!

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt. Helemaal tevreden!

Pluspunten

Top assortiment en super snelle en goede service. Mijn alltime favorite!

Iets meer van een maat zou soms gewenst zijn...

Pluspunten

overzichtelijk, mooie merken, veel updates, ik volg jullie ook op FB, krijg ik altijd leuke suggesties. zie nu pas voor het eerst dat je ook kan langskomen, op afspraak dan wel. doe je niet zo snel, maar vind die optie wel interessant

soms ben ik door de hoeveelheid aan merken even het overzicht kwijt. ik ga eigenlijk altijd af op de voor mij bekende merken, en daardoor laat ik wellicht leuke nieuwe merken/labels liggen. wellicht is het mogelijk om je vaste klanten op basis van aankoopgedrag af en toe persoonlijke suggesties voor andere labels ? zo van: Marina, we hebben deze items voor je geselecteerd die we ook wel iets voor jou vinden :-)

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering,goede verpakking en een aardig berichtje met goede wensen in de doos! Retourneren eenvoudig!

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Prachtige selectie kleding en snelle levering, ook als je zoals ik in het buitenland zit, Ik ben nog nooit teleurgesteld over de kwaliteit van wat ik bij PerfectlyBasics heb besteld. Eerder aangenaam verrast. Ik heb hier een aantal basisstukken gekocht die ik al jaren heel graag draag en waar ik ook nog jaren mee vooruit kan. Wat ik top vind is dat vaak de maten van de kledingstukken zijn aangegeven. Dat helpt enorm bij het kiezen van de juiste maat.

Pluspunten

Snel, netjes. Grote collectie.

Weet niet

Pluspunten

Ruime, gevarieerde collectie. Snelle levering.

Hoewel de stoffen van de artikelen worden beschreven, is het soms lastig om de kwaliteit van de stof op internet te beoordelen. Soms valt hij dan tegen.

Pluspunten

Snelle e adequate verzending

Bij een groot bedrag mag er wel een kleine aardigheid bij!

Pluspunten

Snelle en goede levering van mooie kleding.

Pluspunten

Snelle levering, leuke persoonlijke notitie

Pluspunten

Goede service, leuke en mooie producten en zeer attent in terug koppeling.

Als je in de app teruggaat na het kijken naar details van een product kom je weer terug in begin scherm ipv de lijst die je reeds geselcteerd had. Dat is onhandig en moet je steeds opnieuw je product of designer selecteren.

Pluspunten

Snelle verzending Mooie merken

Iets meer betaalbare kwaliteitsmerken Meer maten op voorraad. Sommige items zijn heel snel uitverkocht

Pluspunten

Mooie merken. Snelle service. Goeie foto's. Overzichtelijke website.

Niets

Pluspunten

snelheid van leveren

prijs

Pluspunten

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering. Mooie producten.

Pluspunten

Goed aanbod. Goede kwaliteit. What you see is what you get. Snelle nette levering.

Ik heb soms het idee dat bepaalde artikelen al uitverkocht zijn op het moment dat ze op de site komen. Wellicht door personeel al gekocht.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding echt een aanrader ben nu al verslaafd

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen