Pluspunten

Kwalitatieve, stijlvolle en hippe kleding, goede en prettige service.

Pluspunten

Zeer goede site, mails met nieuwe artikelen erg leuk en maakt je blij! Levering uitstekend!

In boekje van december staan artikelen die er dan niet meer zijn, maar wel op bijna elke bladzijde getoond worden. Dit is niet goed. Je moet dan wel dat artikel ruimschoots hebben liggen (broek nep leer van Repeat bijvoorbeeld van 109,=).

Pluspunten

Het persoonlijk bericht en snelle levering

Optie voor ingepakte cadeaus

Pluspunten

goede service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geachte mevrouw/mijnheer, in goede orde ontvangen, alleen de stiksels van de randen laten al na twee dagen los. prijs kwaliteit verhouding is daarom niet wat het moet zijn. In afwachting van uw reactie. J.W.Plaizier

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment, veel keuze qua kleuren, merken en stijlen.

Klachtenservice (ooit eens) heeft bij mij niet gewerkt. Na vele bestellingen werd ik heel afstandelijk geholpen. Dat past volgens mij niet bij de persoonlijke stijl & service die jullie willen hanteren!

Pluspunten

Mooie producten, Snelle verzending; kleding is perfect ingepakt met zorg voor het product; erg attent is het kaartje met de persoonlijke, handgeschreven tekst

op dit moment geen.

Pluspunten

Mooie, duidelijke site, goede en uitgebreide collectie. Snelle afhandeling vd bestelling en ook retourneren is makkelijk te regelen.

Niets: helemaal top. PB richt zich op het wat hogere segment qua kwaliteit en prijsklasse en dat vind ik prima. Maar het is wel de reden dat ik de sale afwacht voordat ik wat aanschaf. Dit is echter een persoonlijke keuze en niet perse een verbeterpunt

Pluspunten

Ruime keuze,goede service,betrouwbaar

Zo doorgaan

Pluspunten

veel goede merken, gebruiksvriendelijke website, goede retourneringscondities, levering aan huis, snelle levering, goede verpakking

outfits visueel aantrekkelijker presenteren (zie bijv. stylebop.com), meer grotere maten, levering ook 's avonds, voorkeurtijdvenster voor levering aan kunnen geven

Pluspunten

Snelle levering Wekelijkse updates via mail Aardig handgeschreven briefje bij je bestelling geeft een persoonlijk tintje aan deze webshop Goede kwaliteit

Pluspunten

snel bezorgd. goed verpakt. mooi artikel

Pluspunten

Snelle verzending/verwerking bestellingen. Vlotte financiële afwikkeling igv retournering. Overzichtelijke site/app

Pluspunten

Pluspunten

overzichtelijke website, mooie kleding, en erg goede service!

....geen.... gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

geen klachten , altijd super snel geleverd

Pluspunten

Verzonden met weinig verpakkingsmateriaal en bijna geen plastic. Fijn!

Op website noemen dat er vrijwel geen plastic wordt meegestuurd met bestellingen.

Pluspunten

Mooie merken, handgeschreven briefje in de doos is charmant, vlotte verwerking van bestellingen en retours.

kostbaar, ook in de sale aandacht voor milieu en mensvriendelijkheid in het productieproces van de kleding

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.