Foto niet altijd duidelijk

Pluspunten

Topcollectie!

Als je op de website in een overzicht aan het bladeren bent, bijv. een overzicht van alle items in de Sale. En je klikt vervolgens op een item om het beter te bekijken/eventueel aan je winkelwagen toe te voegen en je gaat daarna weer terug naar het overzicht dan begint het overzicht weer helemaal vooraan. Je moet dan dus een aantal pagina's weer vooruitbladeren (dit duurt vaak lang) om te komen waar je gebleven was. Het zou fijn zijn om door te kunnen shoppen op het punt waar je gestopt was.

Pluspunten

Site overzichtichtelijk, snelle levering, netjes verpakt, persoonlijke handgeschreven bericht!

Pluspunten

Snelle, persoonlijke service door handgeschreven bericht bij artikel. Binnen twee dagen in huis. Mooie collectie!

Pluspunten

Ontzettend snelle service en een makkelijke retour regeling. Heel veel mooie producten op de website die goed te bekijken zijn op de vele foto's.

Het zou handig zijn als ook de oorbellen door een model worden getoond, zodat je een beter gevoel kan krijgen voor de lengte/grootte van de oorbel.

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding, supermooie website, snelle levering

Pluspunten

Goede site, mooie producten, snelle levering

Pluspunten

Snelle afhandeling en track&trace systeem Goede foto's, de info is compleet.

Bezorger zou vrijdag aan de deur zijn geweest maar had geen code achtergelaten waarmee ik een herhaalbezorging kon plannen.

Pluspunten

Razendsnelle levering, mooi verpakt met persoonlijke noot, prettige website, goede afhandeling.

Mijn eerste bestelling helaas retour gestuurd omdat jurk op de schoudrs te klein bleek. Had voorkomen kunnen worden als schouderbreedte ook bij de online productinformatie was opgenomen (andere lengte en breedte maten waren wel opgenomen en waren juist).

Pluspunten

snelle levering, persoonlijk bericht, mooie producten,

Pluspunten

Mooie website, breed aanbod

Tip: eerder een bevestiging dat het pakket is verstuurd. Nu kan dat wel een dag duren.

Pluspunten

service perfect

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kwalitatief goede kleding!

Is meer bedoeld voor de wat jongere vrouw, minder voor mijn leeftijd, ca. 65 jaar

Pluspunten

Supersnelle service. Prachtige labels. Mijn favoriete website.

Pluspunten

snelle levering , goede retourservice

Pluspunten

snelle service, mooi verpakt geleverd met een persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Top site, mooie collectie.

Pluspunten

Snel, persoonlijke noot, vriendelijk, overzichtelijk.

geen

Pluspunten

geen

Pluspunten

Mooie kleding Goede service

Pluspunten

Snel, persoonlijk en mooie acties

kinderkleding?

Pluspunten

Uitgebreide collectie. Maatinfo is erg handig en ook correct. Het kledingstuk paste perfect. Kwaliteit is ook wat ik ervan verwachtte. Het pakketje ophalen bij het Gamma Servicepunt was superhandig. Ik hoop nog veel mooie kledingstukken te kunnen 'scoren'.

Pluspunten

Snelle service, mooie producten

Pluspunten

Prachtige collecties Overzichtelijke website goed verzorgde vlotte bezorging Retour niet op eigen kosten

Voor mij soms wat aan de dure kant, dus een wat minder duur merk zou ik niet erg vinden

Pluspunten

snelle levering, goede communicatie, snelle retourverwerking goed website nette aflevering producten

alleen retourzending via kiala gratis, jammer dat niet alle retourzendingen gratis zijn, ook via andere postNL punten.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.