2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Service heel goed Snelle levering Keurig verpakt en persoonlijk briefje erbij

Heb ik niet

Pluspunten

Stylingtips

Pluspunten

Mooie merken. Overzichtelijke site. Alle bestellingen worden snel verstuurd. Goed dat er geen verzendkosten zijn. Ruilen is geen punt. Leuk dat er een persoonlijk briefje bij zit. Ik heb al heel wat vriendinnen doorgestuurd.

Jammer is dat niet voor alle merken de maatvoering klopt. Sommige merken vallen heel erg klein en dat is niet altijd duidelijk. Misschien handiger om dan de Nederlandse maat er bij te geven.....

Pluspunten

mooie duidelijke site, snelle levering, geen verzendkosten en natuurlijk mooie kleding, ruime collectie en leuk ook dat er wisselende merken zijn

Pluspunten

duidelijk. snel.

als er producten zijn in de winkelmand voor een paar dagen zouden jullie een mail kunne sturen als nog maar een item over is.

Pluspunten

Mooie, duidelijke site Snelle service Geen verzendkosten Leuke en persoonlijke benadering

Pluspunten

Mooie basis stukken. Snelle en correcte levering waarbij een persoonlijk briefje is gevoegd. Ik ben er blij mee!

Ik kan er geen bedenken.

Pluspunten

Snelle levering en wederom met een lief briefje erbij!!!

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling.

Pluspunten

Snelle bezorging, perfecte afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging. Vriendelijk aan de telefoon. Mooie merken

Zat een verkeerde bestelling bij. Maar goed dat kan gewoon gebeuren

Pluspunten

Prima service, snelle verzending, niets op aan te merken!

Pluspunten

Super goede service. Mooie broek besteld in de uitverkoop, binnen twee dagen in huis, met een leuk persoonlijk briefje.

Pluspunten

Met de levering van 'simpele' basis shirtjes ging wat mis! Is door PerfectlyBasics zeer, maar dan ook zeer goed opgepakt! Volgende keer bestel ik weer bij dit bedrijf. Zij hebben service geven wel begrepen!

Pluspunten

Prachtige kleding Snelle levering Mooi verpakt

Soms onduidelijk hoe de maten zijn vermeld. Bv broeken van Closed, en Drykorn .makkelijker is ipv M. L. 38. 40. etc Ook is het fijn als de roklengte erbij staat.

Pluspunten

Alles perfect !! Kleding prima kwaliteit. Klantenservice top !

Het zal geweldig zijn om de shop ook in het Spaans te zien. Misschien binnenkort?

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede kwaliteit van merken. Ik beveel jullie website graag bij andere aan

Pluspunten

Snelle, heldere service en mooi product! Klantvriendelijk bedrijf!

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk persoonlijk briefje erbij!

Pluspunten

- Snelle levering - Leuk handgeschreven briefje - Bestelde kleren zijn fantastisch

Pluspunten

was prima verzorgd en artikel ziet er goed uit

Pluspunten

Perfectly Great!

Pluspunten

mooie collectie, mooi verpakt, snel geleverd, past goed.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen