1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

t-shirt kwam totaal verkreukeld aan. broek van slechte kwaliteit, zaten al na 1 dag dragen knieën in.

Pluspunten

makkelijk bestellen, gratis verzending en retour. Met zorg geleverd en persoonlijke boodschap.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte verzending, prettig dat het bij post.nl punt kan worden afgeleverd, heerlijke comfortabele materialen/producten.

Retourverzending is een gedoe; ik wilde retourbestelling aanmelden terwijl er aan de website werd gewerkt. Vervolgens kan ik nergens het retournummer zien, heb gebeld hierover en krijg dan vlot het retournummer te horen. Zou hier een bevestiging van krijgen maar die is de verdere dag uitgebleven. Jammer, dit zou makkelijker kunnen door al een retourformulier bij te voegen.

Pluspunten

mooie en duidelijke website/shop. goede sale en outlet. snelle bezorging en duidelijke informatie. een aanrader!!!! erg mooie kleding en accessoires

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie over order Goede maattabel met goede instructies

Pluspunten

Heel tevreden. Snelle service, niet moeilijk doen als je het produkt wil retourneren. En wat een prachtige site en mooie spullen. Over 15 kilo minder meldt ik me zeker weer.

Pluspunten

Zeer klantgericht, mooie kleding, beste retoursafhandeling, goed kledingadvies

Pluspunten

Heel snelle levering, goede verpakking

Pluspunten

mooie collectie, uitstekende service

Pluspunten

Snel, duidelijk en volgens afspraak.

Pluspunten

Klantgerichtheid van perfectly basics is top! Snelle levering, heldere en gemakkelijke retour procedure. Ook beleving op website is goed, veel beeldmateriaal.

Klantendag organiseren waarbij je wat stylingtips kan ontvangen en je maten kan vaststellen van je favoriete merken. Voor de rest keep up the good work. Mooie selectie aan merken en heldere en aantrekkelijke communicatie naar de klant.

Pluspunten

Mooie merken. En als je belt. Zeer klant vriendelijk

Pluspunten

Heldere site, mooie foto's, fijn dat er suggesties voor styling bij staan, snelle service

Pluspunten

Super, snelle aflevering, netjes verpakt!

geen

Pluspunten

Snel geleverd Kwaliteit

Pluspunten

Mooie collectie, goede kwaliteit, goede service; behalve dat ik me verkeek op de gratis retourservice. Dat gaat alleen via Kiala.

Gratis retourservice is niet geheel gratis: hier in het Noorden zijn helaas niet zo veel Kialapunten als in het westen..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering in orde. Netjes verpakt en geen vertraging.

Wat mij tegenvalt is dat het produkt (P.J. Salvage Pyjama Set - Plum) in China gemaakt is. Van een pyjama van 120 euro verwacht ik dat die in Europa gemaakt is. Ik vermeld dit vanwege de situatie in China. Denk aan schending van de mensenrechten, geen tot weinig milieu-wetgeving, gebrekkige controle op wetgevingen en dierenmishandeling (Angora-konijnen enz.). Helaas is de pyjama al gedragen anders had ik hem teruggestuurd.

Pluspunten

Veel informatie bij de kleding. Over oa pasvorm materialen inclusief stylingtips Overzichtelijke site. Snelle bezorging en makkelijke retourservice

Site is vooral gericht op dameskleding, kan de herencollectie worden uitgebreid, Suggesties: Mastrum, Holland Esquire, British indigo

Pluspunten

snelle service goed verpakt Mooie kleding Super!

Pluspunten

Persoonlijk! Snelle levering! Top!

Pluspunten

goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering

Pluspunten

Mooi kleding en snelle bezorging

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.