Pluspunten

levering zoals verwacht, goed verzorgt met extra attentie en handgeschreven bericht op kaart.

verpakkingsmateriaal/doos kan volgens mij beter aangepast worden aan de inhoud. Dit i.v.m beschadigen van bij PB toch kostbare items. Daarom geen tien.

Pluspunten

Mooie en praktische site, duidelijke foto's en omschrijving Goede service Gratis verzending en omruiling Tips om te combineren Verzorgde en zeer snelle verzending Mooie producten/ merken

Nog meer merken

Pluspunten

Perfect verzorgd, goede kwaliteit, aardig presentje meegestuurd, persoonlijke aanpak!

Ik zou er echt geen weten!

Pluspunten

Het handgeschreven kaartje bij elke levering is een leuk gebaar. Het aanbod is uitgebreid, toffe merken! Het snoepje naar aanleiding van Sinterklaas was een aangename verrassing. Dank je PB! Ben een fan :)

Pluspunten

Snelle levering Mooie verpakking

geen

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk, snel, simpel, mooie collectie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke omschrijvingen, gratis retour, betrouwbare site

De laatste paar keren was de retoursticker niet bijgevoegd

Pluspunten

Snelle levering en heel netjes en persoonlijk verpakt.

Pluspunten

alles was 'perfect' in orde: flinke korting, juiste maat, ups als leverancier...

Pluspunten

weer heel mooie kleding! En altijd leuk, zo'n persoonlijk berichtje erbij

Voor de tweede keer weer niet bezocht op het adres dat ik had opgegeven: mijn nieuwe adres namelijk! Was enkele maanden geleden ook al zo, en het is al twee keer aangepast in mijn profiel. Ook op de bevestiging van de bestelling die ik per mail krijg staat het goed, maar toch gaat het mis... ;-)

Pluspunten

Zoals altijd, perfecte snelle service. Persoonlijk vind ik de uitleg bij de producten super handig.

Pluspunten

supersnel gratis verzenden en eventueel retour leuke attentie sinterklaas

geen

Pluspunten

Alles. Wat goed, alleen de armband paste helaas niet.

Pluspunten

Netjes verzonden, leuk handgeschreven bericht erbij

Pluspunten

site is overzichtelijk, werkt snel bestelling goed verpakt en snel bezorgd

Adressering zou meer ruimte (regels) kunnen hebben. Vooral als je het op een ander adres (bijvoorbeeld je werk) laat bezorgen is het fijn als je zowel bedrijf als naam ter attentie van wie het is kunt invullen. Ik zag nu dat dat er bij het etiket af was gevallen. Het is voor de postkamer dan moeilijk te achterhalen voor wie iets is. Verder hebben bedrijven vaak aanvullende informatie in het adres (toren C, 23e verdieping of afdeling XYZ etc.).

Pluspunten

Fantastic service. The products I have purchased are excellent and have arrived within two days of ordering.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen