Pluspunten

Snelle levering, snelle email reactie, makkelijke retourzending procedure

Pluspunten

Prachtige kleding, mooi verpakt en supersnel gestuurd!

Pluspunten

goede klantenservice, sterke collectie, gratis levering, goede website

Pluspunten

Snelle levering. Geen retour en verzendkosten. Mooie merken die niet overal te koop zijn. M

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

nette manier van verzenden in box.

verkeerd aflever adres gebruikt, ondanks dat ik hier nog een extra email over heb gestuurd en een bevestiging van het correcte aflever adres heb ontvangen is alsnog het pakket naar het factuuradres gestuurd. Erg slordig!

Pluspunten

vriendelijk onthaal, snelle levering en correcte dienstverlening na verkoop

Pluspunten

Snelle levering, prima verpakking mooie kleding

Pluspunten

collectie, service

Bij uitverkoop vermelden of het eens stuk is van dit jaar of vorige jaren

Pluspunten

grote mooie collecties, snelle service, netjes verpakt

Pluspunten

*snelle levering van kleding en goede overzichtelijke site * retour zending makkelijk en prettig

* geen

Pluspunten

Verpakking, persoonlijk kaartje bij bestelling, met zorg verstuurd, het voelt als een cadeautje

Retourzendingen, pas bij 30 dagen je geld terug is niet meer wat ik verwacht bij een webwinkel

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt en voorzien van extra aandacht, middels kaartje. Mogelijkheid tot kiezen wie pakketje aflevert.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aan geleverde niet te zien of het inderdaad van het merk is dat is besteld. Verpakt in neutraal doosje, nergens geen naam op of kaartje bij.

Pluspunten

persoonlijk briefje, netjes ingepakt kleding voldoen aan de verwachting. Snel levering

blijft aandacht geven aan het verzenden en kwaliteit van de kleding. Het is niks leuker dat de verwachte pakket voldoet aan de verwachtingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en correct geleverd met een persoonlijke touch.

Veel maten uitverkocht.

Pluspunten

Heel goed verzorgd allemaal.

Pluspunten

mooie merken, gebruiksvriendelijke website, rangschikking op kleur, snelle levering

hou het bij kleding

Pluspunten

- Snelle service - Gratis verzending (zowel van PostNL als UPC) - Bij opening van mijn pakket trof ik een persoonlijk (handgeschreven) briefje aan waarin mij veel geluk met mijn aankoop werd toegewenst, dit vond ik er leuk/ attent om te lezen (het gaf mij het gevoel toch persoonlijk geholpen te zijn ondanks de aankoop via internet kwam)...

- nog geen....

Pluspunten

Mooie website, veel foto's van 1 stuk gemakkelijke bestelling, heel overzichtelijk snelle en gratis levering

Pluspunten

goede service mooie merken duidelijke website wisselende collectie

Bij mij was de doos open 'gemaakt'. verder wel alles in orde. Sticker was doorgesneden. Misschien extra sticker?!

Pluspunten

Ben inmiddels heel tevreden. Was wat gedoe met de levering door PostNl, maar prima geholpen door Perfectly Basics. Zij boden zelfs aan een nieuw pakket te sturen. Wat achteraf gelukkig niet nodig was. Complimenten!

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.