Pluspunten

Fijne kwalitatieve Fashion. Veel mijn stijl. Snelle levering.

Pluspunten

Snel, duidelijk en geen verzendkosten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging, mooie site, kiala afhaalpunt mogelijk, gratis bezorging en retour, mooie kleren.

Dat je vooraf moet betalen, vind ik een heel erg groot minpunt. Nu paste de broek niet en moet ik weken wachten voordat ik mijn geld terugkrijg. Het voor mij een reden om niets meer te bestellen bij PB

Pluspunten

Snelle levering, mooi ingepakt, leuke persoonlijke kaart erbij!

geen!

Pluspunten

Website geeft heldere informatie, duidelijk bestelproces. Leuk verpakking altijd netjes ingepakt met een leuk kaartje!

Eigenlijk niet...

Pluspunten

Snelle levering, mooie merken, goed verpakt

Jammer dat foto's niet in te zoemen valt, factuur (dikte, grofheid) van stof blijft vaak een raadsel, omdanks dat samenstelling keurig vermeld is. Daarom bestel ik alleen items die ik eerder ergens gezien heb.

Pluspunten

Ik vind dat alles netjes en perfect wordt verstuurd.

Pluspunten

snelle levering; gratis verzending/retour is een grote pluspunt; duidelijke maataanduiding; mooie kleding en kwalitatief heel goed, zelfs in de sale; ben heel blij en een grote fan van deze site; en de leuke welkomst kaartje wordt zeer gewaardeerd

geen

Pluspunten

Duidelijke website. Maten gemakkelijk te vinden. Mooie kleding. Outlet aantrekkelijk Persoonlijk contact middels kaartje....erg leuk

Pluspunten

Mooie kleding. Kleding is in het echt zoals op de foto.

Meer combinaties laten zien

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Hele duidelijke foto's. Meerdere foto's van 1 product. Hele duidelijke beschrijving van het kledingstuk, welke soort materiaal, hoe de pasvorm is (je kunt vergelijken omdat de maat van het model er ook bij staat). Stylingtips zijn goed. Snelle service, Pakjegemak is ideaal, snelle retourbetalingen (maar omdat je het kledingstuk heel goed kunt beoordelen vanaf de website niet vaak nodig). Ik koop vrijwel alleen nog kleiding via deze website. Super kwaliteit, alleen maar mooie merken.

Inzoomfunctie zou fijn zijn.

Pluspunten

Snelle levering met een persoonlijke noot. Zeer betrouwbaar. Ik ben al jaren klant en er is nog nooit iets misgegaan.

Pluspunten

mooie collectie goede presentatie snelle levering. netjes verpakt gratis retour grote verbetering

produkten soms wel erg snel uitverkocht Kialapunt voor retour voor ons wat onpraktischer dan KPN

Pluspunten

Goede service, snelle reacties op mails/vragen, snelle toezending, snelle restitutie.

Ik heb geen verbeterpunten. Ik vond het een voltreffer dat ik deze site toevallig ben tegengekomen.

Pluspunten

Broad selection

Free shipping all over Europe

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

supersnel

geen

Pluspunten

* zeer goede klantenservice (ik kreeg heel snel een e-mail terug) * snelle verzending * goede, nette website * het feit dat men, in tegenstelling tot vroeger, geen retourkosten meer hoeft te betalen

* ik had 2 truien van Repeat besteld, waarvan er bij éen een gat zat bij de schouder --> jammer

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen