Pluspunten

100% super en veel kwaliteit

Pluspunten

Snelle reactie op emails

Kan op dit moment niks verzinnen. Misschien een winkel in Utrecht :)

Pluspunten

website, retourservice

afbeeldingen website: allemaal heel slanke modellen --> graag meer gewone maten

Pluspunten

Snel en mooi, goed verpakt. Leuk het persoonlijke briefje erbij, voelt heel fijn even een briefje aan mij persoonlijk gericht. Geen verzendkosten ook erg prettig

Kreeg pad bericht dat het pakje verstuurd was toen ik het al binnen had. Maar de snelle bezorging is natuurlijk top

Pluspunten

Mooie en overzichtelijke site Perfect aangegeven wanneer de levering verwacht mag worden, makkelijk een ander leveringsadres op te geven, geen verzendkosten. Kleding zorgzaam verpakt.

Pluspunten

vlotte levering, goed verpakt. persoonlijk briefje erbij=attent

Pluspunten

Prima service, snelle levering, mooie verpakking met persoonlijke boodschap

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fast service, Personal greeting Nice webpage Nice they write the size of the model.

Continue selling men's clothing. And I just found the page. So no future for me here, too bad. Would have given 10 if they continued selling men's cloth.

Pluspunten

uitstekende merken en zeer uitgebreide collectie snelle levering en goede after care

maatvoering niet altijd uniform of uniform vermeld voor NL maten

Pluspunten

Snel,simpel en mooie spullen

Pluspunten

zeer correcte naleving van afspraken, goede verpakking, persoonlijk schrijven toegevoegd, telefonisch uiterst vriendelijk en behulpzaam. Prima bedrijf met dito kleding

Pluspunten

Volgende dag pakketje met producten in huis, netjes verpakt en persoonlijk briefje erbij.

Pluspunten

snelle levering, persoonlijk brief bij levering web-site overzichtelijk

dat bij het kledingstuk na het aanklikken meteen de beschikbare maten zichtbaar worden.

Pluspunten

Great store. As a online-customer I value that product measurements are there from every item, not just average measurements. Range of the products is good. Good service.

Delivery costs to Finland are quite high, so I dont prder so often.

Pluspunten

Perfectly Basics is een mooie overzichtelijke site met kwalitatieve kleding in verschillende prijsklasse. Goede productomschrijving, mooie foto's. Online winkelen is bij hen zo gemakkelijk en duidelijk. Snelle levering. Goede service en daar valt ook gratis verzenden/ retourneren onder.

Ik zou het fijn vinden als de mogelijkheid aanwezig zou zijn om in te zoomen. Dit zodat men het artikel beter qua samenstelling/ structuur materiaal kan zien.

Pluspunten

Leuke merken, snelle levering

Je moet er snel bijzijn. Ik heb een ciurante maat 38/40 en grijp vaak mis.de voorraad is beperkt en niet alles is restocked en da's jammer

Pluspunten

Snelle service en nette verzorging van het pakket

Pluspunten

Snelle levering Keurig verpakt Goede service

Pluspunten

Geen verzendkosten Mogelijk op postkantoor te laten bezorgen Snelle service Leuke collectie

Sommige maten snel uitverkocht

Pluspunten

snelle levering, persoonlijk geschreven brief bij bestelling en je wordt op de hoogte gehouden van aflevering, hoef je zelf niets aan te doen. Super !!!

Pluspunten

snelle levering goede service persoonlijke boodschap bij bestelling

Pluspunten

Goed assortiment, mooie aanbiedingen, leuk verpakt Ik heb nog nooit iets geretourneerd, dus ik weet niet of die service ook goed is, vandaar (nog geen) 10

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen