Pluspunten

snelle afhandeling van de bestelling en fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de route van je bestelling.

Pluspunten

Mooie en snelle website, prachtige merken en goede/leuke acties. Perfecte, snelle levering en persoonlijk kaartje is super!

Ga zo door al worden jullie 2x zo groot!

Pluspunten

Uitgebreide info op site: ik kocht een duur truitje, wilde zeker zijn van maat, heldere maatinfo en tabellen Heel snelle service, volgende dag al in huis Strak ingepakt, passend doosje, persoonlijk briefje. Echt zorgvuldig en je ziet dat er aandacht aan is besteed en het professioneel is. Fijn!

Vond bij het bestellen steeds volle pagina's en veel info waardor ik goed moest kijken welke stappen te zetten. mag van mij simpeler/eenvoudiger.

Pluspunten

Jammer dat jullie zijn gestopt met de herenkleding

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie over de afhandeling van de order

Pluspunten

Vlotte afhandeling.Snelle terugbetaling. Goede communicatie met de klantenservice.

Geen.

Pluspunten

Alles perfect geregeld, met name het retourbeleid.

Pluspunten

Perfecte en snelle service

Pluspunten

Heel mooi verpakt! Persoonlijke boodschap op het kaartje.

Pluspunten

- Snel bezorgd - Leuk handgeschreven briefje erbij

Pluspunten

Supersnel en gratis retour verpakking ook heel handig

Pluspunten

Prachtig verzorgd Supersnel Heel mooie items

Pluspunten

Cm's bij de maten, kleding wordt getoond op model, ideen waarmee samen te dragen, gratis verzenden en retourneren.

Betalen achteraf.

Pluspunten

Kleding met goede materialen, weinig acryl e.d. veel katoen, wol, viscose en zijde. Website is heel duidelijk ingedeeld Goede foto's Duidelijke maattabel, zodat je goed kunt bepalen welke maat je nodig hebt Snelle verzending Ook handig: mogelijkheid om een bestelling te kunnen reserveren, die mogelijkheid heb ik elders nog niet gezien Fijn dat er combinatie tips gegeven worden

Mogelijk: Uitbreiding van jullie assortiment met een merk met een vrouwelijke stijl, zoals NOA NOA een tijd geleden was (nu vind ik het merk wat achteruitgaan). Ik hou zelf heel veel van 'een merk' dat lijkt op de kleding uit bijv. de Middeleeuwen, mooi gemaakt, mooie stoffen, vrouwelijk, eenvoud, mooie halsuitsnede en belijning. Maar dat is een persoonlijke keuze.

Pluspunten

Service, snelle bezorging

Pluspunten

Supersnelle levering en afwerking, keurig verzorgd pakket, komplimenten!

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, goede collectie, prima communicatie.

Jammer dat het gratis retour via een Kiala punt moet. Ligging is vrij onhandig in Hilversum....

Pluspunten

Goede en snelle levering, keurig netjes verpakt, super

Jammer dat ik geen sjaal erbij krijg, wel op de repeat site. Verder absoluut geen minpunten

Pluspunten

Zeer snelle levering/reactie bij een vraag

Pluspunten

Goede duidelijke website (modellen hebben de kleding aan waardoor je duidelijk beeld krijgt van het kledingstuk). Goede zoekfunctie waar je meerdere selectiecriteria kunt aanvinken Goed en persoonlijk verpakt opgestuurd met een kaartje eraan toegevoegd. Mogelijkheid tot uitgestelde betaling zodat je met de levering enigszins rekening kan houden wanneer je zelf thuis bent.

Eigenlijk geen

Pluspunten

Snelle levering met persoonlijk briefje Duidelijke foto's op website Modeadvies bij elk item Maatadvies

Pluspunten

Super snelle levering, zelfs naar Belgie! Niks aan te merken.

Pluspunten

Snelle levering. Mooi verpakt

Pluspunten

Service irréprochable, livraison express, le produit correspond parfaitement à la description.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen