Pluspunten

Goed ingepakt, aardig briefje erbij, snelle levering

Pluspunten

Het gemak. De aandacht voor het persoonlijke (kaartje bij de bestelling) stel ik op prijs.

Pluspunten

Snelle service en ook een attent briefje in de doos.

Volgens mij zag ik op de site dat ik bij de bestelling kon aangeven dat het pakketje ook bij de buren kon worden afgegeven, maar vervolgens gebeurde dat niet omdat er een handtekening nodig was. Als ik het juist heb dat dit op de site staat zou ik het aanpassen.

Pluspunten

Snelle levering, zorgvuldig en mooi ingepakt met persoonlijke touch. Mooi merken verzameling.

Website is niet de allervriendelijkste in gebruik, kan beter.

Pluspunten

Overzichtelijke site; kleding goed gefotografeerd; bestel- (en retour)procedure is handig. Gratis verzenden is pre, en terugsturen evt. via Kiala spaart ook kosten. Goede service en supersnel

De zoekfunctie werkt niet altijd goed: geen handige button (of ik zie hem over het hooft) om eerdere zoekcriteria te wissen

Pluspunten

sehr guter service; Alles TOP.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De kleur was fantastisch De stof was leuk en mooi

Het had geen vorm - er was geen kraag die je bij je nek kond trekken De stof was te grof (voor mij) De uitvoering was te groot - veel te lang in de lichaam / armen; de schouders / borst pasde Het leek op een badjas - niet netjes zoals op de beelden!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Super netjes ingepakt

Jammer dat van sommige artikelen de kleinere maten zo snel weg zijn!

Pluspunten

Duidelijke webshop met goede navigatie. Mooie artikelen van hoge kwaliteit, snel geleverd en mooi verpakt.

Pluspunten

Snelle bezorging, attent briefje, mooie verpakking

Erg grote verpakking en veel inpakpapier voor 2 kleine producten, niet erg milieuvriendelijk.

Pluspunten

Nvt

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, snelle afhandeling van retour en teruggave van het geld. En leuk persoonlijk briefje erbij.

Pluspunten

Supersnelle service. Attent om er een briefje bij te doen met de woorden: Veel plezier met uw mooie aankopen.

Retour op antwoordnummer:Geen verzenkosten

Pluspunten

het persoonlijke briefje dat bij het pakket zat waarbij me veel plezier met de mooie rok werd gewenst

Pluspunten

Mooie site Ruim assortiment Goede zoekfunctie Duidelijke maatvoering Combinatietips

Terugboeken retouren duurt lang

Pluspunten

Zo vriendelijk met een brief bij de levering; veel plezier met de aankoop, snel geleverd, mooi verpakt en mooie kwaliteit kleding!

Niets te verbeteren

Pluspunten

Top merken, snelle service, top kwaliteit, aantrekkelijke kortingen!

Pluspunten

makkelijke website en snelle levering

Pluspunten

Prettige en duidelijke website, vlotte service

Geen, is prima zo

Herenweg 45