Pluspunten

De handgeschreven kaart met bijgevoegde attentie!

Weet ik nog niet, dit was mijn eerste bestelling

Pluspunten

Snelle verzending, levering klopt altijd. Retouren worden snel verwerkt, jammer dat je het pakje naar een Kiala punt moet brengen, niet overal is een Kiala punt vlak in de buurt.

Pluspunten

Snel en netjes

Pluspunten

snel geleverd zonder verzend kosten

Pluspunten

Alles prima. Het zal verder wel aan mij liggen maar als ik bv een grijze broek wil hebben dan kan ik niet intikken grijze broek en dan krijg ik ook alleen grijze broeken, maar wel weer een hele riedel aan andere informatie,

Pluspunten

Goede site, snelle levering van goederen.

Pluspunten

Produkt is goed omschreven en als klant kom je dus niet voor verrassingen te staan.

Pluspunten

Duidelijke foto's op de overzichtelijke website Gratis verzenden Snelle verzending Persoonlijk briefje bij bestelling Kortom, helemaal top!

Pluspunten

Mooie en duidelijke site Snelle bezorging na bestelling Betrouwbaar Persoonlijk briefje bij de bestelling

Onduidelijk waarom site alleen in Engels is...

Pluspunten

goede en duidelijke communicatie kleding is keurig verpakt persoonlijk ondanks het internet ruilen of retouneren makkelijk en duidelijk

kon niet zo veel combinaties vinden dus bijv.bij deze jurk past de dat jasje (denk ik aan de kleur enz.)

Pluspunten

duidelijke foto's, uitstekende beschrijving van het product, snelle levering en ............ het voelt als persoonlijk

geen

Pluspunten

Leuke kleding, snelle levering

Geen, prima zo.

Pluspunten

Mooie collectie, supersnelle (en gratis) verzending, klantenservice reageert snel en accuraat. Perfectlybasics is één van de beste webshops die ik ken.

De webshop is de laatste tijd geregeld niet bereikbaar - jammer.

Pluspunten

Heerlijke stof ,je voelt bijna niet dat je het draagt !

Pluspunten

Snelle levering, prettig verpakt met attent kaartje

Pluspunten

mooie artikelen snelle levering gratis verzenden en retouneren

Pluspunten

TOP SERVICE Heb vanochtend het e.e.a. gepast; geen enkel probleem om extra artikelen op te halen of mij te laten zien of te passen. Er is geen push om te verkopen; primair gaat het om de klant, mij, en dat vind ik heel perfect en bijzonder. Alle medewerkers vind ik TOP of het verzenden is en/of passen; ik word TOP behandeld door alle medewerkers van PB. Bij de artikelen die ik retour moet zenden omdat het niet past; dit is gelukkig voor Perfectly B en mijzelf niet vaak want ik volg de uitleg van de maten, maar in een enkel geval past een broek niet. Maar dan heb je aan PB een Perfectly Service ipv van PB. Zij doen dit voor mij. HEEL VEEL DANK AAN ALLE MDW'ers van PB

GEEN

Pluspunten

Sinds 2009 trouw klant bij PB. Een hele fijn website , goede service en mooie merken.

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, mooie verpakking, altijd om een persoonlijk geschreven kaartje te krijgen mbt de aankoop, ruim aanbod van mooie kleding / schoenen etc. maar vrij prijzig allemaal

wellicht valt te overwegen ook meer betaalbare kledingmerken toe te voegen

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.