Pluspunten

mooie kleding, verzorgt ingepakt, goede retour en betalingsservice

Pluspunten

snel, goede communicatie, prima aflevering

Pluspunten

Snelheid

Pakket afgeven bij buren, gebeurde niet.

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt Mooie kleding!

Pluspunten

Snelle service, keurige verpakking, persoonlijke benadering

Pluspunten

Snelle levering,het met de hand geschreven kaartje bij de inkoop vind ik erg leuk!

Pluspunten

Mooie, ruime collectie. Verschillende prijsklassen. Prettig dat de maten zo gedetailleerd worden weergegeven. Snelle verzending.

Misschien een uitgebreidere schoenencollectie.

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten

Pluspunten

Mooie collectie, niet te veel en niet te weinig, professionelle en snelle afhandeling, nette verpakking, persoonlijke boodschap, gratis retourzending, snelle afhandeling van retouren

eigenlijk helemaal niets. het is momenteel mijn favoriete winkel. als ik iets moet verzinnen, misschien meer voorraad. Soms is een broek die heeel lekker zit niet nog een keer verkrijgbaar. Bij basic T-shirts is dit helemaal geen probleem. Mijn favoriete V-halsje heb ik (in etappes) zonder problemen 8 keer kunnen bestellen, omdat dit soort artikelen regelmatig nabesteld worden.

Pluspunten

snelle service, wordt altijd tijdig geleverd, bij ruilen of retourneren nooit problemen. Keurig geinformeerd via de mail

tip: omschrijving van de maat klopt naar mijn mening niet altijd volledig. Is jammer voor beide partijen als het geretourneerd moet worden omdat de maat niet goed is.

Pluspunten

Website is erg gebruikersvriendelijk. Zeer goede omschrijvingen van de producten. Fijn dat de maten zijn beschreven (bijv. lengte van jurken etc.) Snelle levering; makkelijk via PakjeGemak. 'Shop the Look' erg leuk om te raadplegen.

Pluspunten

gewoon doen, helemaal super

Pluspunten

Snelle levering, gratis verzenden en retourneren

Pluspunten

Mooie kleding en goede service

Nvt

Pluspunten

alles perfekt!

Pluspunten

Snelle service, net verpakt, overzichtelijke site!

Pluspunten

Super snel in huis

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen