Pluspunten

Snelle en perfecte levering. Goed en netjes ingepakt. Alles volgens bestelling ! Goeie merken/collectie.

Pluspunten

top! , snelle bezorging en super netjes verzorgd!

Pluspunten

Ik kreeg een handgeschreven briefje om me te verwelkomen erg attent en leuk!

Pluspunten

Snel, mooie collectie, goede service

Pluspunten

Snelle verzending. Prettig de live-chat voor direct contact en wijziging bestelling. Keurige afhandeling en goede maatvermelding. Blijft alleen lastig inschatten welke maat slip je moet nemen als je niet mag passen. Ik begrijp het probleem maar het blijven toch slips van 30 tot 40 euro. En als je een lingeriesetje wilt hebben moet je dus gokken. Slipje is nu iets te groot en dat is wel jammer. Voor de rest is alles uitstekende geregeld.

Met name het niet kunnen passen vd slipjes alvorens tot aankoop over te gaan.

Pluspunten

Kleding wordt goed getoond op de website, snelle levering.

Pluspunten

Geweldige merken Service is super top!

Geen enkel

Pluspunten

eigenlijk alles

Pluspunten

Snelle levering, goede omschrijving bij kleding (incl maattabel en wasvoorschriften), mooie en duidelijke foto's en gratis retourneren

Bij klachten wordt het betreffende kleding stuk eerst op gestuurd naar de leverancier. Pas na reactie van de leverancier wordt het geld terug geven. In mijn geval duurde het 6 weken. Ik had een meer daadkrachtige service verwacht. Ter vergelijking, bij Hema beoordelen ze bij de kassa en je krijgt gelijk je geld terug.

Pluspunten

Veel betalingsmogelijkheden zonder extra kosten en zelfs keuze tussen PostNL en UPS

Pluspunten

Duidelijke website Fijne producten Chique uitstraling Pakketje is een kado

Makkelijker zoeken in de outlet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alle maten in cm's op de website veel foto's persoonlijk contact via mail (prettig, netjes, snel en informatief)

schoenmaat 42 ontbreekt, terwijl internet juist een geschikt medium is voor minder gangbare maten (long tail) sowieso meer schoenen, accessoires.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten, snelle verzending!

Pluspunten

Handige stylingtips

Pluspunten

Snelle levering. Geen verzend- of retourkosten. Leuk dat er een handgeschreven en persoonlijke boodschap bijgevoegd is. Maakt een zeer verzorgde indruk!

Geen!

Pluspunten

Zeer prettige site, gebruiksvriendelijk en duidelijk. Zo ook de mijn-omgeving. Goede informatievoorziening via e-mail over o.a. de status van mijn bestelling. Fijn dat ik mijn bestelling op een PostNL-servicepunt kan laten bezorgen. Mijn bestelling voelde als een cadeautje aan mezelf. De handgeschreven kaart met persoonlijke boodschap die in het pakket is bijgevoegd geeft je het gevoel dat je gewaardeerd wordt als klant. Ga zo door Perfectly Basics, niets dan lof!

Pluspunten

Snelle levering, fijne site met goede foto's

Mogen wel meer jassen in het assortiment komen

Pluspunten

overzichtelijk, snel

verzendkosten bij retour heeft bv zalando niet

Pluspunten

Even een persoonlijke (handgeschreven) notitie als welkom bij Perfectly Basics! P.s. En mijn naam ook nog eens goed geschreven.

Pluspunten

Snelle en persoonlijke levering.

Pluspunten

Goede communicatie

Nvt

Pluspunten

Prachtige collectie en uitstekende service

Pluspunten

Snelle service, peroonlijk kaartje bij de bestelling en mooi verpakt. Echt een kadootje!

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen