Super snelle levering.

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt

De door mij bestelde broek werd de volgende dag geleverd. Broek was netjes verpakt en conform de afbeeldingen en omschrijving op de website.

Klasse & Style

Zeer prettig shoppen bij PB. Mooiste merken Top service !

snelle levering en het pakketje voelt als een kadootje om uit te pakken

Goede services and product

Altijd net jes verzorgde leveringen geen klachten Prima bedrijf en goede kwalitatieve leveringen en producten

Uitstekende service

Makkelijk bestellen, goede service, ook voor retouren. Goed verzorgd bestel- en lever proces.

perfect, altijd op tijd bezorgd. retourzending en terugbetaling gebeurt volgens de afspraken.

Snelle verzending, netjes geleverd

Fijne winkel.

GREAT

Goede mooie merken, goede kleding, wel soms belachelijk duur

Zeer goede en snelle service!!

Hele fijne website met prachtige kleding e.d.! Ik bestel er regelmatig!

Fijne webwinkel

Ik slaag altijd bij perfectly basics, kleding wordt snel geleverd en is makkelijk en gratis te retourneren

Vriendelijk en snel

Snelle levering, vriendelijk. Product zoals beloofd

Uitstekend!

Alles gaat vlot, het bestellen, de bezorging, je kan ook zelf de bezorgdag nog aanpassen, wat ik heel prettig vind. De artikelen zijn ook netjes verpakt.

Mooie kleding! Goed verzorgde levering!

Kwalitatief mooie kleding! En de levering is zoals wordt aangegeven! Ook verzorgd verpakt!

Beautiful Apparel

There is no doubt that perfectly basic has beautiful apparel that can fit everybody in every size and shape. It’s rare that I receive anything that needs to be returned. My only issue is that the shipping charge is very high and although I have purchased many things the United States, I do not receive any type of me discount code to help bring down the price of shipping. If I did I would, indeed order more often.

Snelle levering en service !!!

Altijd leuke mails en mooie website.

Mooie, exclusieve kollektie

Gewoon de beste on-line kledingwinkel!

Al jarenlang ben ik een trouwe klant En nooit teleurgesteld in het aanbod en de service van Perfectly Basics

Uitstekend!

Jasje besteld, zit perfect en snel geleverd!

Snelle levering, Products zoals beloofd. Top.

Top.

Heel snelle levering van mijn producten en toen een item niet goed bleek te zijn, kon ik het heel makkelijk terugsturen.

Gerne wieder

Sehr zuverlässig und wunderschöne Kleidung

Steeds zeer tevreden over de snelle levering en correcte info

Very efficient shopping experience

Items are generally as they appear on the website. Good communication and prompt delivery. Returns process is very easy if needed.

Doen wat beloofd wordt

Klantvriendelijk, en bestellingen worden snel geleverd. Kwaliteit is goed wat men verkoopt.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen