Pluspunten

Erg snel geleverd en netjes verpakt!

Pluspunten

Producten van goede kwaliteit en pasvorm. snelle levering en gemakkelijk retourneren als het niet goed past.

Pluspunten

Prima service!

Pluspunten

Snelle levering, aanbod wordt continu uitgebreid, goede foto's.

Pluspunten

Goede collectie. Snelle service. Beschikbaarheid wordt goed bijgehouden. (Heb tenminste nog nooit het teleurstellende bericht gehad dat het bestelde toch niet meer beschikbaar was.)

Zou fijn zijn als de nog beschikbare maten meteen zichtbaar zijn. Is hinderlijk dat als je een item bekeken hebt en terugkeert naar de lijst, je weer bovenaan zit i.p.v. waar je gebleven was. (Was eerst niet volgens mij, maar ik kan me vergissen.)

Pluspunten

Perfectly Basics komt professioneler over. Voorheen was het soms een afknapper om met een medewerkster met een grote mond en een klantonvriendelijke instelling te maken te krijgen. Ook de chat is een aanwinst. Gratis retour is ook een verbetering. En vooral ook het voorgedrukte retour etiket: een verademing, scheelt veel ergernis. Goed bedacht.

Vroeger werd altijd onder kenmerken vermeld wat de samenstelling van de stof van de kleding uit bestond. Nu wordt dat soms weggelaten. Dan bestel ik het item niet want ik draag niets synthetisch, ook all is het 5%. Dus wanneer er geen info wordt gegeven ga ik er van uit dat het ondeugdelijk spul is. Liever gewoon weer openheid betrachten. De retour zending verwerken is traag geworden. Op woensdag de vorige week retourzending naar afhaalpunt gebracht, pas vandaag, maandag, email ontvangen dat de retourzending in goede orde is aangekomen. Vandaag ontving ik ook bericht dat de ruilbestelling is verzonden. Over het algemeen vind ik de collectie van PB tuttiger en muffer geworden. Voorheen zat er nog een leuke vlotte draagbare tuniek tussen. Ik heb er wel 5 hier in de kast, maar de laatste jaren is het aanbod truttiger geworden. Met veel plooien en drapeer gedoe. Zelfs de Missoni jurkjes zijn truttig. In de tijdschriften en op internet zie ik de leukste Missoni jurkjes en bij PB de oninteressante Missoni items, maar wel met Missoni prijzen.En meestal de synthetische Missoni's. Vreemd.

Pluspunten

Mooi aanbod, heldere site, verzorgd en snel

Niets:-)

Pluspunten

Supersnel!

Pluspunten

Snelle levering, handige site, persoonlijk briefje in het pakketje, pakketje mooi ingepakt

Eigenlijk niet! Ik zal zeker vaker gaan bestellen!

Pluspunten

Prachtige kleding Hele goede service Kortom geweldige webshop

Pluspunten

doorgaan zoals jullie nu bezig zijn

Pluspunten

Goede merken, goede basics, goede kwaliteit .

Er komen weer mooie merken bij so keep going. En nog wat meer kleine accesoires v marc by marc jacobs! De oorbellen zijn al supergoed!!!!

Pluspunten

Toegankelijke website Vlotte levering

Pluspunten

duidelijke foto's op site. makkelijk te volgen programma. snelle levering, goede verpakking. persoonlijk kaartje. Ben heel terveden

Pluspunten

Snel geleverd alles ging makkelijk

Pluspunten

snelle gratis bezorging. mooie kleding.

Pluspunten

snelle levering keurig verpakt eenvoudig retourneren super collectie, veel keuze knappe klanten binder...( helaas) kijk en koop te vaak.

Pluspunten

Mooie website, fraaie foto's Mooie artikelen/ merken Aantrekkelijke afprijzingen Snel verzonden (en gratis) en ontvangen

Beschrijving pasvorm kan uitgebreider, specifieker, zodat je beter in kan schatten hoe iets past.

Pluspunten

Maten kloppen, en dus geen teleurstelling. Mooie spullen, ingetogen, chic. Prima, heel fijn. Goede website Duidelijke bestel- en retourservice

Meer sieraden en schoenen Geen retourkosten

Pluspunten

perfecte pasvorm + heel mooi afgewerkt!

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.