Pluspunten

Snelle levering, bovendien keurig verpakt met persoonlijke noot.

Pluspunten

Shop de look helemaal top!

Kan niets verzinnen

Pluspunten

Veel keuze in verschillende stijlen! Vlotte levering, vlotte afwikkeling bij retourneren. Langdurige en interessante sale. (het levert ook echt wat op) Goed verloop met PostNL. Goede voorwaarden en werkwijze (bijv. shoptegoed is handig en het werkt)

Iets meer variatie in modellen qua postuur. Ze zijn allemaal dun en daarmee eenzijdig... Maten vallen soms anders dan ik denk. Optie is om maten in cm erbij te vermelden (bijv. lengte, borstomvang etc.)

Pluspunten

De service vind ik perfect; ik kan enorm genieten van een cadeautje dat je ontvangt van Calvin Klein; natuurlijk wel als je veel van dit merk koopt. Echt attent. De site is nu weer uitstekend. Was even bij vernieuwing ervan niet overzichtelijk bij mij. Alles liep door elkaar heen. Verzendservice via TNT uitstekend. indien ik veel van Calvin Klein heb gekocht om een

Ik heb 1 ervaring met Kiala retour service en dat vind ik verschrikkelijk. Liever een paar euro meer betalen voor snelle retour dan dat het pakket een week of anderhalve week onderweg is.

Pluspunten

Snelle gratis levering Goede service

Pluspunten

Snelle afhandeling!

In de app zit een irritant dingetje...als je een bepaald kledingstuk beter wilt bekijken en je gaat daarna terug dan moet je weer bij het begin beginnen....

Pluspunten

Veel keus Vaak nieuwe collectie cq aanwas snelle levering

kwaliteit laat soms te wensen over, zeker in relatie tot de prijs.

Pluspunten

snelheid, persoonlijke aandacht (handgeschreven briefje bij bestelling)

alleen gratis terugbrengen via kiala is gedoe (niet altijd PB 'waardige' adressen/bestemmingen)

Pluspunten

Sluit mooi aan. Mooie zachte stof

Rok schijnt door

Pluspunten

Prettige website. Fijn dat je een snelle impressie krijgt van de artikelen, doordat de foto's allemaal te zien zijn zonder dat je het hoeft te openen. Het pakketje was goed verzorgd en had een luxe uitstraling en handgeschreven, persoonlijk kaartje erbij. Bestellen en retourneren gaat makkelijk en snel via Kiala.

Geen!

Pluspunten

OTTIMO

Pluspunten

Fast delivery, great customer service!

Pluspunten

Fantastische website Bijna levensechte benadering van de artikelen,klaar en duidelijke beelden in vergelijking met andere websites. Correcte prijzen Snelle levering Ben grote fan

Pluspunten

Snelle levering goede verpakking persoonlijke noot

nvt

Pluspunten

- Nette, neutrale verpakking - Zorgvuldig en delicaat ingepakt - Retour formulier aanwezig - Persoonlijke boodschap!!!

Pluspunten

Het handgeschreven briefje erbij een héél positief punt, erg leuk. Verder ook de goede regeling wat betreft retourneren vond ik heel positief.

Pluspunten

Prettig en duidelijk contact met klantenservice, mooie kleding/stoffen, kleding blijft ook mooi na wassen, snelle verzending, positieve retourregeling. Kortom, een geweldig fijne webshop.

Pluspunten

Snelle service, met zorg ingepakt en leuke persoonlijke noot erbij

Pluspunten

- zeer mooie overzichtelijke site - gratis verzending & retour - goede merken

de mogelijkheid om iets na te bestellen ontbreekt had graag meer kledingstukken gezien

Pluspunten

Snel, verzorgd en professioneel.

Pluspunten

Uitgebreid gamma, perfecte service, zeer goede website, goede beschrijving van de producten, snelle en perfecte levering door ups. Goede foto's voor, achter en zijkant.

Beter kan niet denk ik

Pluspunten

* Kon op het allerlaatste moment het afleveradres nog aanpassen via de telefoniste en werd erg vriendelijk te woord gestaan * Zeer snelle levering * Mooie kortingsactie (- 15%) van Paypal

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en hand-geschreven briefje bij de bestelling. Helaas moest m'n bestelling terug, omdat het niet goed paste, maar ook dat ging met een prima service. Kortom, een aanrader!

Houden zo

Herenweg 45