Pluspunten

Super handige en mooie site met een gevarieerde, uitgebreide collectie. Ze maken altijd waar wat ze beloven en doen veel om de service elke keer weer te verbeteren. Zo vind ik onder andere de maatvermelding onder de foto's in mijn favorieten echt een fantastische vondst. Perfectlybasics maakt online shoppen een fijne persoonlijke ervaring. Ik shop bijna nergens anders meer.

Verbeterpunt: de collectie schoenen en accessoires is nog wat mager en vaak wat te basic naar mijn smaak. Mag wel aangevuld worden met wat meer uitgesproken stukken. Net als jullie doen in kleding. Tip: Zwangerschapskleding. Tip: Korte video's waarin de modellen de kledingstukken showen

Pluspunten

Duidelijk, goede foto's

Snel uitverkocht. Als ik whats new mail ontvang zijn de stukken al vaak uitverkocht

Pluspunten

Prachtige kleren, vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon en goede en nette levering! Daarnaast en hele goede site met alle maten per product beschreven, duidelijke foto's, goede en handige stylingtips, geweldig favorietenlijstje en ga zo maar door! Ik ben fan!!

Nog geen negatieve punten tegengekomen

Pluspunten

Goede selectie van kleding Duidelijke foto's Tekst erbij met extra info over de pasvorm en hoe te dragen (welke combi's kan je maken) Veel keus Terugbrengen bij Kiala punt is makkelijk

Het lijkt erop of PB steeds meer dure kleding (Chloe, Vanessa Bruno, Missoni) toevoegt aan haar assortiment. Ik zou graag willen dat PB ook het middensegment blijft aanbieden (Filippa K, Laundry Industry, Malene Birger).

Pluspunten

Leuke collectie, goede service

schiet me niets te binnen

Pluspunten

Snelle levering. Prima verpakt. Heel attent is de kaart waarop je persoonlijk gefeliciteerd wordt met de aanschaf van het bestelde product!!

Pluspunten

Super snelle en verzorgde service, ook als iets retour moet.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, burenlevering en persoonlijke touch door handgeschreven bedankje

Assortiment uitbreiding me merken als Tommy Hilfiger, Gant en MoP

Pluspunten

Snel geleverd en mooi verpakt!

Pluspunten

Pluspunten

Mooie kleding; redelijke prijzen; snelle levering

Pluspunten

Snelle service en prachtige collectie!

Pluspunten

geen verzendkosten snelle verzending goede service (gratis retour)

Pluspunten

Snelle levering en sowieso een fijne firma met zeer mooie producten en een zeer goede service.

Geen.

Pluspunten

Prettige communicatie, mooie presentatie van aanbod op de website, personal touch in het pakketje, soepel proces

Pluspunten

Mooie merken, goede service, snelle afhandeling, vriendelijke verpakking met handgeschreven briefje.

de foto's openen duurt soms wat lang. Maar dit is het enige minpuntje.

Pluspunten

Mooie/goede produkten, goede, werkende website, snelle levering.

Informatie/ werving per mail klopt niet altijd. Men geeft bv aan dat de prijzen in de sale nog verder zijn verlaagd. Blijkt dit niet zo te zijn (of misschien voor een klein deel) --> op mij heeft dit het effect dat er onbetrouwbare info wordt gegeven en dit straalt niet goed op het imago van PB af.

Pluspunten

Vlotte levering, het persoonlijke kaartje erbij, het gekochte voldoet aan de verwachtingen (mede door goede omschrijving op de website), ook de stylingtips zijn leuk

Ik zou het niet weten; tot nu toe gaan de aankopen goed. Houden zo.

Pluspunten

snelle levering van de artikelen snelle retourafhandeling en refund.

Eerlijk gezegd vond ik de vorige website gebruiksvriendelijker cq overzichtelijker

Pluspunten

Top online shop, makkelijk om te navigeren, goed product omschrijving, super service.

VIP punten of korting voor vaste klanten

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.