Pluspunten

Prima in orde, nette en snelle verzending!

Pluspunten

Snel en netjes

Pluspunten

Mooie mode en een grote keuze. Vlotte levering met altijd een hartelijk handgeschreven berichtje erbij. Goede kwaliteit van de producten.

De maatvoering klopt niet altijd. Bij een merk als Repeat is dat niet erg. Daar ken ik mijn maat van maar bij andere merken is het soms moeilijk. Lacoste valt kleiner dan normaal en No Man's Land valt groter uit.

Pluspunten

Kaart met persoonlijke noot bij de verzending, goed staaltje klantenservice. Verder zijn de zendingen altijd heel goed verpakt, keurig, met kledinghoes en hanger.

NL Post levert al af 'bij de buren', dit zou UPS ook moeten doen, geef klanten i.i.g. de keuze of dit wel/niet mag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk - en heldere website, goede communicatie t.a.v. bestelling en levering. levering snel en adequaat. Aflevering bij supermarkt is ideaal, kom ik toch bijna dagelijks!

geen

Pluspunten

Goede uitleg over maten. Snelle levering.

Pluspunten

overzichtelijk mooie kleding

geen

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen, snelle toezending van de bestelling (mét persoonlijk berichtje erbij), vriendelijke medewerkers en leuke en uitgebreide collectie.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website, mooie collectie

(nog) geen :-)

Pluspunten

Dat de klantenservice tel bereikbaar is en echt super behulpzaam is! De site snel en overzichtelijk werkt zonder irritaties!

Pluspunten

Snelle service. Verschillende manieren van betalen. Ruime keuze.

Pluspunten

Snelle service, klantvriendelijk, zeer verzorgde verpakking, mooie website

Pluspunten

snel en lief

geen

Pluspunten

Snel en correcte levering met persoonlijk kaartje.

Pluspunten

zeer snelle levering duidelijke aanwijzingen in geval van retour correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle en keurige levering. Duidelijk. En leuk dat persoonlijke berichtje.

Ik dacht omdat ik nieuwe klant was dat ik nog 5 euro welkomskorting kreeg, maar die kon ik nergens meer vinden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle, correcte levering

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over Perfectly Basics over de site, de service en hun collectie

Pluspunten

Snelle service Correcte service Alles zeer netjes verpakt!

Pluspunten

Zeer overzichtelijk website waarop de producten goed te zien zijn en waarop belangrijke informatie over het product wordt gegeven. Zeer overzichtelijk inlog account waarop (eerdere) bestellingen te zien zijn, waarop wijzigingen kunnen worden doorgegeven in persoonlijke gegevens etc. Perfect retournering systeem. Zeer klantvriendelijke en accurate benadering en hulp (wanneer dat nodig is). Ik kan met recht zeggen dat ik Perfectly Basics de prettigste webshop vind die ik ken.

Ik kan eigenlijk niet iets bedenken.

Pluspunten

Goede en snelle service. Ook bij retourzendingen geld snel weer terug.

Heb niets kunnen bedenken

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering, goede retourvoorwaarden

vooralsnog geen

Pluspunten

overzichtelijke site vriendelijke service bij telefonische vragen

info over retourneren kan duidelijker. het was me niet meteen duidelijk dat ik een product dat ik gekregen had via post.nl, kon retourneren via een kialapunt.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen