Pluspunten

Zeer snelle levering, binnen 2 dagen in huis. Persoonlijk kaartje erbij. Goede kwaliteit artikelen.

Terugbetaling duurde ongeveer anderhalve week.

Pluspunten

Mooie collectie, veel diversiteit. Prima logestiek, nette bezorging.

Pluspunten

Zeer snel, correct en professioneel.

Pluspunten

Enorme collectie Goede prijs/kwaliteit Snelle verzending Uitmuntende klantenservice Persoonlijk bericht bij bestelling

Ga zo door!

Pluspunten

prachtige kleding, snelle levering, goede, snelle service, makkelijke retourafhandeling en persoonlijke aandacht voor elke bestelling maken het winkelen bij perfectly basics tot een feestje!

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Duidelijke presentatie . Aantrekkelijke presentatie. Mogelijkheid tot chatten . Styling tips bij de model presentatie . Correcte en snelle beantwoording vragen mijnerzijds. Mogelijkheid tot retourzenden

Pluspunten

prachtige kleding snel antwoord op vragen. keurig verpakt altijd een persoonlijk briefje erbij. voor mij de perfecte webshop, ik kom heel weinig nog in de winkels.

Pluspunten

Snelle correcte levering, keurig verpakt

Pluspunten

aanbod is van uitstekende kwaliteit, communicatie met klanten is snel en duidelijk, betalingsmogelijkheden ruim, uitstekende retourprocedure, snelle afhandeling. Geen enkel minpuntje te bedenken.

ik kan er geen een verzinnen

Pluspunten

Mooie colectie, Snelle levering, correcte afhandeling.

Ook gratis retour per post.nl Ook iets grotere maten (voor zogenaamde inbetweenies)

Pluspunten

mijn ervaring met bestellen bij Perfectlybasics is zeer positief, snelle prima aflevering, geen problemen met ruilen of retouren, en bovenal keuze uit geweldige collectie merken.

Pluspunten

Altijd net iets andere kleuren dan de gemiddelde web shop, en een ruime keus.

Pluspunten

Snel en goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Super dat jullie een chat systeem hebben!

Pluspunten

Mooie kleding en niet standaard

Maat s is vaak uitverkocht

Pluspunten

snelle levering gratis terugsturen

geen

Pluspunten

Goede site Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling via mail ! Leuk persoonlijk briefje erbij Snel verzonden en bezorgd

Pluspunten

Mooi site met prachtige kleding, heldere en duidelijke uitleg bij ieder item, snelle service, geen verzendkosten en gratis retour, alles mooi ingepakt mèt een handgeschreven briefje, kortom: Ik ben DOL op Perfectly Basics.

Ik heb mijn best gedaan om iets te bedenken, maar het is me niet gelukt :-))

Pluspunten

Zeer goede en duidelijke webshop. Combinatiemogelijkheden en looks voor shopideeën. Uitgebreid assortiment in verschillende prijsklassen. Fijne merken zoals Repeat, Filippa K,... Een outlet gedeelte. Klantvriendelijk en snelle levering. Beslist één van de betere webshops voor kleding!

Pluspunten

Snelle levering. Correcte afhandeling. Keuze bij afhaalpunten.

Meer keuze schoenen collectie .

Pluspunten

Kwalitatief goede producten met een goede service.

Pluspunten

Hele fijne webshop met mooie kleding en goed te zien allemaal!,

Pluspunten

mooie kleding gratis bezorging en retournering goed ingepakt en persoonlijk briefje bij bestelling mogelijkheid zelf terug te brengen op hofmanweg website duidelijk: te selecteren op maat, kleur, merk; leuke draagsuggesties, mooie modellen en duidelijke foto's, info over materialen en wasbaarheid

- suggesties welke kleding mooi is bij welk figuur (zandloper, appel, peer, recht, etc.) - laagdrempelige mogelijkheid te winkelen op Hofmanweg zelf (kan nu wel op afspraak, maar dan voel ik me bezwaard als ik niks koop)

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.