Pluspunten

Altijd snel en mooie spullen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klant- en servicegerichtheid is uitstekend. De inpak- en verzendservice is ook uitstekend. Alles is uitstekend behalve de overzichtelijkheid en inrichting van de website op dit moment

Nieuwe site vind ik een drama: weinig overzichtelijk met nu korte/lange foto's; tekst niet zichtbaar of loopt door foto's heen, m.a.w. rommelig. Ook aan de rechterkant bij het openen van een artikel is de nieuwe inrichting van pasvorm, kenmerken etc. 'de zichtbare info' verslechterd; voorheen in 1x oogopslag tekst. Het niet snel kunnen zien van de informatie irriteert en leidt tot 'laat maar'. Ik weet ook niet waarom dit is gewijzigd. Ik vind de site op dit moment niet overzichtelijk, rommelig, geen directe informatie etc. Daarnaast het verzenden via Kiala duurt eeuwigheid voordat product retour is. 1x meegemaakt; artikel was langer dan een week (9 dagen) onderweg terwijl TNT de volgende dag bezorgt. Ik ben een voorstander van veranderingen, maar alleen indien het een verbetering is.

Pluspunten

Overzichtelijke website Mooie kleding Shop the look Stijladvies Snelle levering Snelle reactie bij vragen

Pluspunten

Het is allemaal zo goed en duidelijk geregeld en mochten er al vragen zijn dan worden deze snel en deskundig beantwoord. Complimenten voor de goede logistiek en de samenwerking als team! Het gratis retourneren via Kialapunt en o.a de dagacties zijn een schot in de roos.

Het klinkt saai maar op dit moment ben ik zeer tevreden! Maar het zou niet Perfectly Basics zijn mochten ze binnenkort wederom met toch weer een verbetering komen voor haar klanten!

Pluspunten

leuke selectie van leuke dingen in -voor mij- betaalbare mode live chat is een + professioneel en flexibel ! zo moet het !

Issa , Londen ...is ook een mooie collectie

Pluspunten

Bestelling geplaatst laat in de middag en de volgende ochtend al in huis!

Pluspunten

Snelle afhandeling, mooie merkkleding

Pluspunten

Ik was al een tijd bekend met perfectly basics en ik vind het een enorm fijne website met hele fijne merken. Je ziet dat er echt een selectie is gemaakt voor kwalitatief goede en draagbare kleding en dat spreekt me erg aan. Op veel andere webshops zijn niet de merken die ik mooi vind te vinden, bij perfectly basics wel. Verder vind ik de service perfect, levering was snel en het handgeschreven kaartje bij de bestelling vond ik echt super! Zo wordt online shoppen toch persoonlijk.

Ik kan zo niets bedenken, enkel dat ik hoop dat jullie blijven zoeken naar nieuwe, mooie merken voor de webshop.

Pluspunten

duidelijke website en snelle, goed verzorgde levering

Pluspunten

Kleding geshowed door modellen. Kleding gesorteerd op kleur. Snelle levering.

Pluspunten

vriendelijk personeel problemen worden direkt opgelost

Pluspunten

mooie site, overzichtelijk. Kleding is vanuit meerdere richtingen gefotografeerd, dus goed te beoordelen. Goede maatinformatie. Goede informatie over beschikbaarheid. Leuke updates met combinatie tips.

een spaarsysteem zou leuk zijn, trekt denk ik nog meer vaste klanten aan.

Pluspunten

snelle en simpele behandeling producten in orde en kwiliteit

Pluspunten

Mooi aanbod, snelle afhandeling en leuke verpakking!

Pluspunten

Mooie duidelijke site. Supersnelle nette levering Super verpakt

Pluspunten

Goede omschrijving artikel, snelle levering !

Pluspunten

Bestelling heel snel in huis. Retour snel afgehandeld.

Pluspunten

mooie artikelen goede service

Pluspunten

Snelle levering, heldere communicatie, persoonlijke benadering via handgeschreven kaartje

Nvt

Pluspunten

Fin vara snabb leverans till dörr

Pluspunten

Behalve dat PB mooie merken verkoopt en een goede site en service bieden, vind ik vooral heel fijn dat er per product maatgegevens worden gegeven, zowel welke maat het model heeft, welke maat ze op de foto draagt als nog de maten in cm's.

Pluspunten

Hartstikke snelle levering en wat ontzettend leuk dat er een ' persoonlijk' briefje bij zat.. Ik koop veel online, heb jullie net ontdekt, maar dit onderscheidt jullie echt!! Super! Ook de verpakking overigens.. Echt heel fijn!

Pluspunten

Snelle verzending, goed in retourneren. Krijgt na bestelling meteen een mail voor ontvangst en je informeert je klant wanneer de bestelling verzonden wordt.

Als je via je Iphone inlogt en je wilt een produkt nader bekijken en keert daarna weer terug naar het overzicht dan kom je weer hemaal aan het begin van alle pagina's. Dus niet op het punt wasr je gebleven was, dat is als het je een paar keer gebeurt, wat irritant.

Pluspunten

Outstanding Service. Thank you.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen