Pluspunten

ware wie bestellt, schnelle lieferung

nichts auszusetzen

Pluspunten

Snelle bezorging, mooi ingepakt.

Pluspunten

perfect! super snelle levering en mooi verpakt.

Pluspunten

- Veel merken - Blij met gratis retouren via Kiala nu!

- Nadat je item hebt bekeken zou de knop "terug naar overzicht" beter in beeld mogen komen - Schoonmaakmiddelen en interior design spullen niet nodig, schoenmaker blijf bij je kleding leest

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke noot, mooi verpakt. Handig dat je bij de bestelling kan aangeven dat het bij de buren bezorgd mag worden.

Pluspunten

duidelijke website, mooie producten! goede sorteer mogelijk heden (maat, merk etc) Fijn dat je meer dan een maat kan aanklikken

Ook vollere modellen inzetten. Je hoeft niet alleen maar dames maat 34/36 te zien. Als ik van jurken naar rokken ga ben ik mijn sortering kwijt. Dan moet ik weer de maten invullen.

Pluspunten

Leuke webshop, met veel mooie naturel tinten kleding! De sieraden zijn een must! Snelle levering en heel leuk ingepakt! Dank!

Geen.

Pluspunten

- Goede afhandeling van Retour -- gratis verzenden én retourneren via een Kiala Punt. Dan direct credit online om iets anders te kopen. - Persoonlijk kaartje in het pakket vond ik erg attent!

Geen, erg tevreden!

Pluspunten

altijd (tot nu toe) een perfecte afronding van je bestelling met altijd een handgeschreven groet erbij. Prima.

mij niet bekend.

Pluspunten

Mooi verpakt, leuke catalogus van collectie, snel geleverd

Pluspunten

Snelle verzending, perfect ingepakt en leuke communicatie. Helemaal top

Pluspunten

9, snel en direct

Pluspunten

ruime keuze aan modieuze kwaliteitskleding voortdurend aanvulling van de collectie prima bijkomende info over pasvorm,stiling tips.... aangename website die zeer vlot werkt infolijn effectief prima algemene klantenservice

een nog ruimere keuze aan accessoires zou leuk zijn om als suggestie bij de kleding aan te bieden lingerie van Calvin Klein is vlug uitverkocht in bepaalde maten

Pluspunten

Snelle levering en het persoonlijke briefje dat bij de bestelling zat (!)

Pluspunten

Mooie stijlvolle website met exclusieve merken. Vandaag besteld morgen in huis. Mooi verpakt en een persoonlijke noot! Niets aan veranderen.

Pluspunten

Snelle klantgerichte service. Persoonlijke kaartje toegevoegd feestje om pakje uit te pakken Retour geen probleem ook niet tijdens sale Tijdens sale retour ook geld terug ipv tegoedbonnen.

Ga zo door

Pluspunten

quick delivery, nice packaging and a hand-written note

Pluspunten

Altijd een persoonlijke en een zeer klantvriendelijke benadering. Uitstekend !

Probeer dit niveau te behouden ook als het bedrijf nog groter groeit.

Pluspunten

Snelle levering,

Pluspunten

makkelijk snel adequate hulp bij maatkeuze ruime keuze makkelijk zoeken helemaal goed!!

tot nog toe geen

Pluspunten

Snelheid, service en luxe

samples van body producten

Pluspunten

snelle levering, mooi verpakt met een persoonlijk briefje erbij. mooie collectie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

ruime keuze, goede kwaliteit van producten, persoonlijke benadering, bestelproces duidelijk en overzichtelijk, bestelling met zorg ingepakt, prettige website, gratis verzend- en retourskosten.

Een hoop merkartikelen zijn erg duur; 30 dagen om het geld te retourneren is best wel lang, dit zou verkort moeten worden tot 14 dagen. U verlangt immers toch ook dat de klant direct betaalt en niet binnen xx dagen? Dus waarom moet het zo lang duren voordat u het geld terug stort (in theorie althans - dit staat in uw informatie. Ik weet nog niet hoe dat zit in praktijk, dit zal ik binnenkort mee maken omdat ik 1 artikel net terug heb gestuurd.

Pluspunten

Perfecte communicatie en opvolging.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.