Pluspunten

prachtige materialen en zeer mooi verpakt en zending altijd op prive adres

te hoge verzendkosten retourverpakking. prijzen kleding erg hoog

Pluspunten

Snelle service echt aan te bevelen, jammer dat het soms erg dure kleding is.

Pluspunten

Snelle levering. Alles altijd keurig netjes verpakt. Ben heel erg tevreden over jullie bezorging en service

Blijf zo! Prima geregeld!

Pluspunten

Goede fotografie, geen paspoppen maar echte modellen, goede informatie (o.a. maatadvies, wasadvies). Ik kan niet zeggen dat ik nog iets mis op de website van Perfectly Basics, een Perfectly Website zou ik zeggen. Ook de service is uitstekend! Gratis terugzenden via Kiala bijvoorbeeld.

Sorry, ik kan niets bedenken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie merken, goede kwaliteit, netjes verpakt en snelle levering

Ook graag iets minder dure merken

Pluspunten

Snelle levering Dat retourneren nu gratis is Persoonlijke kaartje

Het (onverwacht) verdwijnen van aanbod, zoals twenty8twelve

Pluspunten

* snelle levering * duidelijke website * persoonlijk door handgeschreven kaartje * prettig dat wensenlijst bij de sale altijd nog in de account/winkelwagen aanwezig was

Ik ben eerlijk gezegd wel een SALE koper. Enkele jaren geleden was de sale beter. In een keer hogere kortingen. Uiteraard was ik daar positiever over. Beter een latere sale, met hogere kortingen.

Pluspunten

Service, collectie vind ik top, betaling prima

Pluspunten

service en kwaliteit zijn supergoed!!

Pluspunten

Alles goed geregeld, en snelle en nette levering.

Niet

Pluspunten

goed assortiment, heel goede service, aardige mensen

Pluspunten

Prachtige merken, duidelijke site, snelle verwerking en levering. In 1 woord: prima.

Pluspunten

mooie website vlotte bezorging retouren worden correct afgehandeld

meer een mix van duurdere en originele goedkopere merken

Pluspunten

Uitgebreid sortiment, wordt vaak vernieuwd. Goede merken. Duidelijke en overzichtelijke website . Snelle levering.

Pluspunten

geweldig. leuk en prima service. vooral het aardige kaartje ingesloten bij aankopen doet het prima. ga zo door.

Pluspunten

geweldige kleur en stof, heerlijke sjaal voor de zomermaanden. kortom, ik ben heel erg blij mee.

Pluspunten

Mooie website. Goede service. Vriendelijke bejegening. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

snelle levering mooie produkten goede uitleg bij de produkten, goede foto's

bij super sale uitleggen dat de producten niet in je winkelmandje bewaard blijven, als iemand anders eerder afrekent, dan ben je dat gave jasje kwijt bij jurken de lengte van de jurk in maat M vermelden

Pluspunten

verpakking, persoonlijk geschreven kaartje. snelle levering

geen

Pluspunten

Snelle levering, goede service. Heel attent om even op te bellen dat beter een andere maat besteld kon worden ivm de kleine pasvorm. Prettig om mail te ontvangen wanneer de levering verwacht wordt. Handig om bij Kiala punt zonder betaling te kunnen retourneren. Mobiele website waarop je direct kan betalen ook top!

Pluspunten

Goede website met duidelijke foto's. Makkelijk te volgen handelingen. Prima afwerking van bestelde goederen.

geen

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.