Pluspunten

Snelle levering en duidelijke informatie.

Pluspunten

- duidelijke maatuitleg; -snelle levering. -goede klantenservice, -makkelijk te gebruike website; -goede kwaliteit kleding

echt geen idee!

Pluspunten

klant vriendelijkheid (o.a. bijgesloten handgeschreven welkoms bericht). Snelle levering. Erg goed ingepakt.

Maatvoering van verschillende merken.

Pluspunten

Mooi verpakt en voorzien van een vriendelijk briefje!

Wel een erg grote doos voor een stropdas.

Pluspunten

Vriendelijk indien er vragen zijn. Altijd snelle levering in zeer goede verpakking en altijd een aardig briefje bij de aankoop. Zeer aan te bevelen. Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke orderstatus

Pluspunten

Pluspunten

-snelle reactie via mail (op vragen) -goede service -snel bezorgd -mooi verpakt etc

Pluspunten

Altijd een persoonlijke boodschap bij de bestelling, zeer stipt en heel netjes!

Pluspunten

Prijs, snelle service, goed verpakt, gratis verzending

? Nog geen punten...

Pluspunten

Nice, modern and elegant collection. Good explanation about de size. The styling tip is also very useful. Personalized message in the package gives the finishing touch to your order.

Pluspunten

Pluspunten

Presentatie erg goed; producten zijn zeer goed te beoordelen, ook erg fijn dat samenstelling v kleding beschreven is (wolallergie) , vlotte levering, Perfectly Basics maakt beloften waar, mijns inziens 1 van de beste kleding webshops

Jammer dat voor het herfst en winterseizoen vrijwel alle kleding wol bevat of te dun is om voor winterkleding door te gaan, maar dit is natuurlijk meer een persoonlijke noot

Pluspunten

mooie site, ook qua mogelijkheden, goede service, mooie collectie, betrouwbaar

deel van de collectie vind ik wat truttig, zeker bij basics vind ik 'strak' mooier; ik hou dus niet van strikjes, franjes, te veel plooi e.d.

Pluspunten

Veel keus. Goede merken, snelle levering. leuke boodschap op kaartje. Luxe,overzichtelijk,mooie site, duidelijk,

evt betalen achteraf via acceptgiro. meer van Filippa K.

Pluspunten

Mooie mode, overzichtelijke site, aantrekkelijk weergegeven.

Fotoos soms niet helemaal waarheidsgetrouw. Dan valt er nogal eens iets tegen als je het hebt besteld. (Stof of kleur) Graag iets meer XL mode beshikbaar!

Pluspunten

Heel overzichtelijke site. Goede foto's. Mooie merken. Perfecte service.

Pluspunten

Goede en duidelijke website, klantvriendelijk in gebruik.

Die zijn er niet voor mij, soms is het gewoon heel goed, en kan ik geen verbeter punten bedenken.

Pluspunten

Flexibel, snel en vooral aardige kundige mensen aan de telefoon

Pluspunten

Keurig verzorgd. Aardig die persoonlijke note! Snelle levering. Ik heb er al vaker besteld en dat hoop ik ook te blijven doen. Prachtige collectie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.