Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt. Handgeschreven welkomsnote!

Tot heden geen punten.

Pluspunten

Snelle levering , mooi verpakt handgeschreven kaart top! Duidelijke site ook

Handtekening voor ontvangst achterwegen laten ( lastig, want mag ook bij buren afgeleverd worden)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, goed website, gratis verzenden, retourzendingen ook goed geregeld, geld terug ook outlet, leuke acties.

zijn vrij duur. En de modellen zijn allemaal heel jong en slank kan mogelijk ook wel eens rijpere dame bij, de kleding leent zich daar ook zeker voor.

Pluspunten

Supersnelle levering, netjes verpakt, handig via postkantoor

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website en leuk persoonlijk kaartje bij de levering!

Keuze in dag van aflevering

Pluspunten

Broad assortment. Great page with good Pictures. Fast delivery and great customer service if one needs it.

Pluspunten

Mooi product, goed verpakt, op tijd, goede info

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten, leuk personal briefje in de bestelling. Bestelling leuk ingepakt als een cadeautje. Fijn dat ik een mailtje krijgt dat de bestelling er aan komt.

Ik kon bij het product zelf niet vinden wat de levertijd was. Ik zou bij het product graag willen zien hoeveel dagen het is voordat ik het in huis heb (zo weet ik of het nog op tijd is voor dat feestje. ;).

Pluspunten

I very much liked the little personal note that came with my order :-)

Pluspunten

Snel geleverd, mooi verpakt

Prijzen lager

Pluspunten

It's always a pleasure!

Pluspunten

Persoonlijk bericht erbij.

Pluspunten

very good and fast service, shipping is for free which is a great advance compared to other e-shops, i recommend definitelly to all potential customers

Pluspunten

super servicegericht personeel, niks is teveel gevraagd; mails worden snel beantwoord vandaag besteld, morgen in huis (op werkdagen) uitstekende retour service; ik maak er niet vaak gebruik van maar als het kledingstuk te klein is, geen enkel probleem uitstekende inkoop met supermooie betaalbare kledingstukken mooie merken

geen

Pluspunten

Excellent and very quick service.

Pluspunten

Goeie service, snelle levering, persoonlijke touch.

Pluspunten

Prachtige website,die ook nog eens heel gebruiksvriendelijk is. Bestellingen zijn met zorg verpakt, persoonlijk briefje erbij wordt erg gewaardeerd. Niet te vergeten prachtige collectie.

Pluspunten

goede kwaliteit, goede service. Erg leuk om bij je bestelling een kaartje te krijgen met een succes wens.

Pluspunten

Kwaliteit Omruilservice Persoonlijk Verpakking

Prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede after sale service.

up to date houden van producten als verpakkingshoeveelheid/prijs gewijzigd is.

Pluspunten

ruim aanbod en sterke samenstelling collectie. zeer klantvriendelijk en servicegericht. snel.

soms zijn details op foto's niet zo heel duidelijk zichtbaar. een volwaardige app voor ipad.

Pluspunten

Snel, zorgvuldig, ruime collectie

Nvt

Herenweg 45