Pluspunten

snelle levering, keurig ingepakt, met een persoonlijk briefje

Pluspunten

Mooie kleding, goede service, snelle reactie, mooi verpakt, sindskort gratis retourneren

Pluspunten

Prijs service levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super service! Geen verbeterpunten of tips! Mooie site, mooie merken en mooie producten! Zijn de bezorg- en retourkosten nu gratis? Vind ik wel een voordeel!

Pluspunten

Veel sterke punten: goede website, snelle afhandeling, prachtige collectie, verzorgd en leuk pakket(met kaartje met handgeschreven tekst), en ook snelle retour.

Jammer dat het voor grote maten vaak "dringen"is,of het is er gewoon niet. Ik zou zeggen, doe jezelf niet tekort, en verkoop ook een goede grote maten collectie.

Pluspunten

Netjes en snel geleverd. Leuk persoonlijk briefje bij levering.

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering prima webshop

Pluspunten

Goede, snelle service! Netjes verpakt.

Terugsturen per TNT moet zelf worden betaald. Sinds kort is er wel gratis terug via Kiala, maar volgens mij schrijft de wet voor dat je je kosten ook moet terugontvangen.

Pluspunten

Goed assortiment, mooie spullen. Duidelijke fotografie. Goede service ook bij retouren

Vaak zijn zaken snel uitverkocht? Mailings naar klanten op basis van interesse

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering

Pluspunten

Persoonlijke handgeschreven boodschap bij eerste bestelling

Pluspunten

Op een hele snelle prettige wijze heb ik mijn pakje gekregen. Ga zeker wanneer ik iets nodig heb gebruik maken van Uw service.

kan het niet bedenken

Pluspunten

Klantvriendelijkheid Goede prijs/kwaliteitsverhouding Overzichtelijke site/ makkelijk betaalproces/ duidelijke informatie Uitnodigend voor variabele leeftijden Het totale pakket is hier te verkrijgen Opmerkingen/vragen worden altijd beantwoord, ze blijven in contact.

Ik zo het fijn vinden als ik meer kan inzoomen op de artikelen. Zie graag zoveel mogelijk van de stofstructuur/ halslijn etc. Uitbreiding sieraden/merk /keuze Mooie zijde shawls van Musto Gusto

Pluspunten

Mooie kwaliteit, goede informatie over maat en pasvorm, snelle en correcte afhandeling.

Pluspunten

Handgeschreven kaart , snelle levering !

Pluspunten

Zeer snelle en zeer effectieve afhandeling. Ook qua retourafhandeling

Ik had nog nooit van het bedrijf gehoord, wellicht af en toe eens wat reclame maken.

Pluspunten

Ben tevreden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie artikelen, snelle levering, mooi verpakt

gratis retourzenden

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, persoonlijk briefje bij de levering. Ook het veiligheidslabel vind ik goed.

Pluspunten

Mooie webshop retouren worden goed afgehandeld kleding mooi ingepakt kialapunt een verbetering!

zag ik bij Scotch & Soda een QR code aan de binnenkant van de verpakking met de boodschap van kijk voor meer leuke artikelen of zoiets weet niet meer precies wat er stond dit merk heeft trouwens ook een hele leuke verpakking!!

Pluspunten

Zeer snelle levering!!!!!!!

Pluspunten

snelle levering, goede service.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.