Pluspunten

kwaliteits merken, nette bezorging, goede website!Gebruiksvriendelijk.

levertijden, de betaalbutton zie ik vaak over het hoofd. Terwijl ik alles enorm gebruiksvriendelijk vindt op de site!!!

Pluspunten

helemaal prima

Pluspunten

De service is goed. Je krijgt snel en vriendelijk antwoord op je vragen, spullen worden snel bezorgd en zijn leuk verpakt. Eens had ik iets gekocht en al betaald, en toen werd het 2 dagen later afgeprijsd en kreeg ik ongevraagd de korting terugbetaald! Super toch? Voor mij reden om hier te bestellen ipv elders!

omschrijving van de kleding mag wel wat beter. Er zijn bijvoorbeeld heel veel artikelen die als 'flirty' worden beschreven. En dat zegt eigenlijk niets. Meer info als bijv. iets groot of klein valt, zou fijn zijn!

Pluspunten

Goeie merken Overzichtelijke site Snelle levering Geen verzendkosten Correcte informatie tijdens verzendfase

?

Pluspunten

Snel Makkelijke ruil mogelijkheid

De ontvangen Mail na retour graag zo indelen dat de helft kan dienen als het etiket voor op de retour-doos.

Pluspunten

snel geleverd keurig verpakt mooi product

Pluspunten

Snelheid, eenvoudig proces

Nee prima, helemaal naar wens

Pluspunten

snelheid

Pluspunten

Perfecte communicatie!

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijke site, levering met een persoonlijke handgeschreven boodschap. Top!

Pluspunten

Snelle service, goede collectie met erg mooie merken.

Pluspunten

Fantastisch om een persoonlijk briefje bij de zending te vinden. Dan snap je het heel erg goed! Verpakking en inhoud zagen er ook keurig uit.

De levertijd was wat langer dan ik verwacht had. Maar, geen probleem.

Pluspunten

het persoonlijk toegevoegde woordje

Pluspunten

Mooie en kwalitatief goede kleding Mooie merken die niet overal verkrijgbaar zijn Makkelijke website Snelle verzending Gratis verzending Handgeschreven kaartje

Sommige kledingstukken zijn snel uitverkocht, misschien meer voorraad?

Pluspunten

Kleidung Design: aufgrund der oft einfarbigen Kleidungsstücke excellent kombinierbar, wenig gemustert, Stoffe meistens weich und anschmiegsam Kleidung Qualität: Hochwertige Verarbeitung und sehr gute Stoffe Homepage: Sehr übersichtliche Homepage, intuitive Bedienung Service: Lieferung, Return, Erstattung...erstklassig!

Anteil exklusiven / obere Mittelklasse-Marken etwas unausgewogen. Vergleichsweise viele Artikel sehr exklusiver Marken vertreten. Es wäre schön, wenn mehr Artikel oder mehr Marken der oberen Mittelklasse (Velvet, Splendid, ...) im Angebot wären.

Pluspunten

Heldere site, mooie samenstelling van producten. Snelle levering. Prijzen zijn reeel. Geen grote afwijkingen ten opzichte van de oorspronkelijke leverancier. Retour traject duidelijk en helder.

Bijzondere eenmalige aanbiedingen in een maand. Zodat niet alles op de sale aankomt maar tussendoor ook met kortingen wordt gewerkt. Bijvoorbeeld eerste echte lentedag is rokjesdag dus 10% korting op alle rokken. Modellen zijn geen afspiegeling van de gemiddelde consument. De gemiddelde consument zal boven de 35 zijn gezien de prijzen.

Pluspunten

Duideljke website (waardoor geen verassingen bij aflevering), snelle service, betrouwbare organisatie, goede kwaliteit producten.

Het hanteren van een terugzendservice (zonder verzendkosten te hoeven betalen) zou positief zijn.

Pluspunten

goede keuze, goede produkten, uitgebreide omschrijving en voldoende foto's om een goed beeld van het produkt te krijgen, snel, makkelijk, persoonlijk briefje erbij is erg leuk!

Pluspunten

Goed aanbod, snelle levering, leuk om een handgeschreven kaartje erbij te krijgen.

Pluspunten

snelle levering,goede service,verzorgde verzending, makkelijk retourneren mooie zeer overzichtelijke site

kan niets opmerken

Pluspunten

- uitgebreide foto's, - kenmerken heel uitgebreid beschreven waardoor maatadvies vrijwel altijd goed is. - Uptodate informatie over beschikbaarheid van voorraad. (laatste item) - Goede combinatietips - shop de look is leuk om inspiratie op te doen. - zoeken is mogelijk op verschillende manieren. - uitgebreide keuze.

Pluspunten

Snelle en goede service,geen aanmerkingen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Collectie Persoonlijk briefje bij de bestelling Verpakt als een cadeautje

Als ik op donderdag voor E 360 bestel, er op vrijdag 10% korting wordt gegeven, ik opbel en vraag om deze korting ook op mijn bestelling van toepassing te laten zijn en je krijgt dan NEE te horen, dan is de lol van de bestelling er vanaf. Alles geretourneerd. Niet opnieuw besteld (wat wel het advies was)..

Pluspunten

Snelle levering Persoonlijk note Geen verzendkosten

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.