Pluspunten

perfect verpakt, mooie kwaliteit

Pluspunten

Excellent service provided consistently. Very pleased with this company and their products. Thank you!

Pluspunten

mooie collectie, snelle levering, goede service, gratis verzending

Pluspunten

zeer goede product/maat beschrijving

Pluspunten

Alles netjes volgens afspraak bezorgd. Leuk dat I, euro 5,00 korting kreeg als nieuw lid. Altijd meegenomen bij een aankoop

Net

Pluspunten

1. Snelle levering 2. Vriendelijke service (begeleidend kaartje bij aankoop) 3. Duidelijke website, gedetailleerde beschrijving en maatvoering kleding zodat een miskoop eigenlijk uitgesloten is. 4. Perfecte kwaliteit, hele goede pasvorm!

geen, ga vooral zo door

Pluspunten

Altijd perfecte kwaliteit en snelle service. Bellen meteen als er eens iets toch niet blijkt te zijn. En het persoonlijk geschreven kaartje toont voor mij liefde voor hun bedrijf, ze staan achter wat ze doen, en die passie is goed voor ieder bedrijf! Ze zijn bewust bezig met hun werk en hun klanten en tonen dat ook in kleine dingen.

Ik zou graag alle broeken in dezelfde maten willen zien; 36, 38, 40 etc. Er zijn nu allerlei verschillende maten en ik heb geen zin om voor alles te moeten meten. Natuurlijk is dat het meest nauwkeurig, maar ik merk dat ik daardoor de broeken oversla en daarvoor liever naar een stenen winkel ga.

Pluspunten

Snelle service, goede merken.Prettige website.

Ik zou bij de omschrijving en styltips dit liever allemaal onder elkaar willen. Dus niet onder een apart tabje. Het is niet heel erg belangrijk, maar dit is het enige dat ik als een verbetering zou kunnen aanbevelen. Daarnaast vind ik het jammer dat sommige maten van sommige merken zo snel uitverkocht zijn.

Pluspunten

snelle service, mooi verpakt, een écht kado

Pluspunten

overzichtelijk, nieuwsbrief brengt regelmatig de nieuwste looks, snelle levering, ook in het buitenland

Pluspunten

SNelle levering Artikel conform verwachting Duidelijke website

Pluspunten

Veel aanbod. Mooie merken. Fantastische outlet!

Pluspunten

Snelle levering met gezellig kaartje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

over het algemeen goede beschrijving handig ook de afmetingen erbij

misschien wat meer echte basics

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt. Handgeschreven briefje met mijn naam en een leuke tekst zeer gewaardeerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel verstuurd aardig persoonelijk handgeschreven briefje

Pluspunten

Het was de eerste keer dat ik iets besteld heb op internet. Het is me zeer goed bevallen. Alles is correct en vlot verlopen en een zeer vlugge levering.

Het is niet zo handig dat je niet weet wanneer de bestelling geleverd wordt. Je moet effectief thuis wachten tot wanneer ze komen en buiten de werkuren wordt er ook niet geleverd. Misschien kan daar aan gewerkt worden.

Pluspunten

Prachtige stijlvolle kleding,de styling tips erg goed

Gratis terugsturen zou prettig!

Pluspunten

collectie, service, beschrijving met stylingtips

geen

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.